Samsung One UI 4.1.1 lansată pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3

226
Interfata Samsung One UI 4.1.1 lansata pentru Galaxy Z Fold 3
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung lansează actualizarea la One UI 4.1.1 pe mai multe smartphone-uri și tablete Galaxy. A debutat pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Flip 4 luna trecută. Apoi noua versiune One UI a ajuns săptămâna trecută pe dispozitivele din seria Galaxy Tab S8 și Galaxy S22. Compania Samsung a anunțat ieri actualizarea pentru Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Samsung One UI 4.1.1 va fi lansat și pe Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Flip și Galaxy Fold original.

One UI 4.1.1 este cea mai recentă versiune a software-ului Android personalizat de la Samsung. Pentru dispozitivele cu ecran mare, cum ar fi tabletele și dispozitivele pliabile din seria Fold, firma coreeană implementează Android 12L. Acesta din urmă este o versiune specială de Android optimizată pentru acest tip de dispozitive. Folosește mai bine ecranele mari adăugând funcții precum un ecran împărțit mai ușor, bara de activități persistentă și multe altele. Puteți deschide rapid aplicații în modul ecran divizat sau puteți face perechi de aplicații pentru a se deschide întotdeauna în ecran divizat. Între timp, bara de activități vă permite să fixați cele mai utilizate aplicații în partea de jos a ecranului pentru un acces mai ușor și mai rapid.

Samsung One UI 4.1.1 ajunge și pe telefoanele pliabile mai vechi

Samsung Galaxy Z Fold 4 a fost primul dispozitiv Samsung livrat cu Android 12L din cutie. Galaxy Tab S8, Galaxy Tab S8+ și Tab S8 Ultra au preluat și ele această ramură a Android cu actualizarea One UI 4.1.1 săptămâna trecută, cu bara de activități și toate noutățile. Interfața de utilizare 4.1.1 a fost lansată și pentru pentru seria Galaxy S22, dar de înțeles, nu a adus Android 12L. La fel ca Galaxy S22, toate dispozitivele pliabile din seria Flip vor primi One UI 4.1.1 fără Android 12L.

PENUP este o aplicație de artă digitală care vă permite să colorați, să pictați și să urmăriți imagini. Puteți chiar interacționa cu alți artiști pentru a vă arăta lucrările. PENUP permite utilizatorilor să partajeze și să vizualizeze desenele sau lucrările de artă.

Pe lângă unele caracteristici specifice dispozitivelor cu ecran mare, Samsung One One UI 4.1.1 aduce și îmbunătățiri la Private Share și Smart View. Acum puteți redenumi fișierele trimise sau primite prin Private Share. Între timp, comenzile Multi View din Smart View primesc noi opțiuni. Aplicația PENUP de la Samsung primește și câteva funcții noi pe dispozitivele acceptate.

Sursă foto: Samsung Global newsroom

Potrivit AndroidHeadlines, actualizarea la Samsung One UI 4.1.1 pe Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 a fost lansată ieri. Ar trebui să fie disponibilă la nivel global în următoarele zile. Actualizarea ar trebui să ajungă în curând și la modelele mai vechi din seriile Fold și Flip. Rămâne de văzut dacă Android 12L sau One UI 4.1.1 ajunge și la alte dispozitive Samsung.