Galaxy Z Fold 2 certificat de TENAA, lansare pe 9 septembrie în China

667

Samsung Galaxy Z Fold 2 este succesorul originalului Galaxy Fold lansat anul trecut. Smartphone-ul pliabil a fost lansat, să spunem parțial, la evenimentul online Galaxy Unpacked din 5 august. A fost doar prezentat fără a fi date detalii despre specificațiile și caracteristicile acestuia. Acum, cu o lansare la vânzare planificată pentru 18 septembrie, dispozitivul a primit certificarea TENAA.

Conform site-ului chinez GizmoChina, Samsung Galaxy Z Fold 2 a fost certificat de agenția chineză TENAA în data de 11 august. Deși agenția încă nu publică fișa completă a specificațiilor, au fost dezvăluite câteva detalii cheie. Am aflat numărul de model al noului pliabil Fold, care este SM-F9160. De asemenea, a fost dezvăluit că are suport pentru 5G, are Dual-SIM și, că este fabricat în Vietnam.

Galaxy Z Fold 2 lansare pe 9 și la vânzare pe 18 septembrie

Gigantul high-tech sud-coreean a fost foarte zgârcit în privința detaliilor despre Samsung Galaxy Z Fold la Galaxy Unpacked. Atunci doar a fost amintit despre el, lumina reflectoarelor fiind focalizată pe seria Galaxy Note 20, Galaxy Watch 3, Galaxy Buds Live și tabletele Galaxy Tab S7 și Galaxy Tab S7+.

În China, Samsung Galaxy Z Fold 2 va fi lansat oficial pe 9 septembrie. În schimb, în Statele Unite precomenzile vor începe mai repede, pe 2 septembrie și vânzările la liber vor începe pe 18 septembrie.

Thom Browne (55 ani) este un celebru designer de modă american. Este fondatorul mărcii Thom Browne lansată în 2001, un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați și femei. În 2020 are 49 de magazine proprii în întreaga lume.

Noul pliabil va avea un ecran exterior de 6,2 inch și un ecran principal de 7,6 inch. Ecranul va fi unul de tip Infinity-O cu o gaură pentru camera frontală în partea dreaptă sus a ecranului. Noul smartphone pliabil Samsung va fi alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 865+. Există un modul foto cu o configurație triple-camera la spate, similară cu modulul de pe Samsung Galaxy Note 20.

Samsung va lansa pliabilul în două variante de culoare – Mystic Black și Mystic Bronze. Va exista și o ediție Thom Browne care va veni cu Galaxy Buds Live Thom Browne Edition și Galaxy Watch 3 Thom Browne Edition incluse în pachet.