Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea stabilă Samsung One UI 4.0

391
Galaxy Z Fold 3 primeste actualizarea stabila One UI 4.0
Sursa Foto: androidheadlines.com

Tot mai multe smartphone-uri Samsung încep să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 bazată pe Android 12. După ce seria Galaxy S21 a fost prima, Samsung Galaxy Z Flip 3 a urmat, primind actualizarea. Acum, un alt dispozitiv Samsung primește acum actualizarea One UI 4.0 bazată pe Android 12: Galaxy Z Fold 3. Firma coreeană a lansat marea actualizare pentru noul pliabil în Coreea de Sud. Dar lansarea ar trebui să ajungă în curând și pe alte piețe.

Galaxy Z Fold 3 urmează rapid Galaxy Z Flip 3 în preluarea actualizării stabile One UI 4.0, conform AndroidHeadlines. Telefonul pliabil cu clapetă a început să primească actualizarea ieri în Serbia. Ambele noi pliabile au primit actualizări beta în mod regulat în ultimele săptămâni, iar acum au trecut la actualizarea stabilă. One UI 4.0 aduce o mulțime de funcții noi, îmbunătățiri și modificări dispozitivelor Android Samsung. De asemenea, include toate bunătățile care fac parte din versiunea Google a Android 12.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este al treilea telefon Samsung care primește actualizarea stabilă One UI 4.0. Seria Galaxy S21 a preluat marea actualizare mai întâi în luna noiembrie. De asemenea, Samsung testează beta noul software pentru o grămadă de produse emblematice mai vechi. Acestea includ seria Galaxy S20, seria Galaxy Note 20, Galaxy Z Flip, Galaxy Z Fold 2, seria Galaxy Note 10 și seria Galaxy S10. Ne așteptăm ca aproape toate să primească actualizarea stabilă One UI 4.0 înainte de sfârșitul acestui an.

Actualizarea stabilă One UI 4.0 pe Galaxy Z Fold 3

Cu câțiva ani în urmă, Samsung nu era cel mai rapid producător în privința actualizărilor de software. Chiar era o mica debandadă în această privință. Dar gigantul high-tech coreean și-a îmbunătățit semnificativ jocul software în ultimii ani. Acum este primul în privința actualizărilor de securitate lunare și a celor de software pe dispozitivele sale. Cea mai recentă lansare este o nouă dovadă în acest sens.

Software-ul se referă la programe pentru telefoane incluzând procedurile de aplicare care comandă computerului / telefonului cum să lucreze. Hardware este partea fizică a unui sistem informatic și este complementar software-ului.

Suntem abia în prima săptămână din decembrie și Samsung a introdus deja actualizarea stabilă One UI 4.0 pe trei dispozitive. Anul trecut Samsung a lansat actualizarea stabilă One UI 3.0 bazată pe Android 11 abia sfârșitul lunii decembrie pe trei dispozitive. După cum merg treburile în acest moment mult mai multe telefoane Samsung vor primi One UI 4.0 până la sfârșitul anului.

Cu toate acestea, dacă sunteți un utilizator Galaxy Z Fold 3 sau Galaxy Flip 3, ar trebui să primiți în curând actualizarea stabilă One UI 4.0 dacă nu ați făcut-o deja. Ca orice altă actualizare, o puteți verifica navigând la Setări > Actualizare software și, dacă este acolo, atingând Descărcare și instalare. Deoarece este o actualizare mare, vă sfătuim să vă conectați telefonul la o rețea Wi-Fi stabilă pentru a evita costurile nedorite de date celulare. Vedeți pe I❤️Samsung cum să pregătiți smartphone-ul Galaxy pentru actualizarea Android 12!