Pliabilul Galaxy Z Fold 3 va veni în opțiunea de culoare „Cream”

397
Pliabilul Galaxy Z Fold 3 va veni in optiunea de culoare Cream
Sursa Foto: via phonearena.com

Cu câteva luni în urmă am scris că Samsung Galaxy Z Fold 3 ar fi disponibil în culorile negru și verde, iar apoi am aflat că smartphone-ul pliabil va ajunge și în argintiu. Acum cunoscutul analist și șeful Display Supply Chain Consultants Ross Young a confirmat aceste nuanțe și a reiterat, de asemenea, că dispozitivul va veni și în culoarea Cream.

În total, se zvonește că Galaxy Z Fold 3 ar fi disponibil în patru culori. Este o selecție mai generoasă în comparație cu Mystic Bronze și Mystic Black de la Samsung Galaxy Z Fold 2. Sigur trebuie să excludem edițiile speciale Thom Browne și Aston Martin Racing, aceasta din urmă o ediție foarte limitată.

Galaxy Z Fold 3 va veni în opțiunea de culoare „Cream”

Samsung Galaxy Fold original a venit în Space Silver, Cosmos Black, Martian Green și Astro Blue Fold. Imaginile de marketing de până acum că tema Mystic a lui Samsung Galaxy Z Fold 2 va fi abandonată, iar telefonul va îmbrățișa în schimb culori cu un aspect mai simplist.

Designul general va rămâne în mare parte același, cu excepția câtorva modificări subtile ale matricei camerei și a dimensiunii ecranului. Ecranul principal va avea un aspect mai curat, cu o cameră sub-afișaj în loc de una în orificiu. De asemenea, ne așteptăm la un decalaj mai mic între cele două jumătăți ale telefonului atunci când sunt pliate.

PhoneArena este unul din cele mai mari site-uri web dedicate telefoanelor mobile. Este fondat în 2001 și are sediul central la Varna, Bulgaria. PhoneArena are o bază de date care conține specificații despre mai mult de 6.000 de telefoane și tablete.

Știm, de asemenea, că Galaxy Z Fold 3 va oferi suport pentru S Pen. Alte specificații zvonite includ procesorul Snapdragon 888 cuplat cu cel puțin 12GB RAM și 256GB stocare, potrivit PhoneArena. Ambele ecrane vor avea o rată de actualizare de 120Hz, iar o baterie de 4.380mAh va furniza curentul necesar. Din ce știm până acum și nu știm tot, va fi unul dintre cele mai bune telefoane din 2021.

Aceste informații au urmat uneia despre Galaxy Z Flip 3, care va fi disponibil în violet deschis, verde, bej și negru. Ambele telefoane vor fi anunțate în august și vor fi mai ieftine decât predecesorii lor.