Următoarele pliabile Samsung ar putea fi cu până la 20% mai ieftine

346
Urmatoarele pliabile Samsung ar putea fi mai ieftine
Sursa Foto: xda-developers.com

Samsung a înregistrat progrese uriașe în spațiul pliabil al smartphone-urilor de când a lansat pe Galaxy Fold în 2019. Pliabilul de a doua generație a companiei – Galaxy Z Fold 2 – a oferit îmbunătățiri semnificative față de predecesorul său și este considerat ca cel mai bun telefon pliabil de pe piață în prezent. Samsung se pregătește acum să lanseze pliabilele de nouă generație și sunt informații că vor fi semnificativ mai ieftine decât modelele anterioare.

În ultimele luni, am văzut câteva scurgeri care prezintă viitoarele Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3. Scurgerile ne-au oferit o privire asupra designului pliabilelor Samsung, dar încă știm puține despre specificațiile lor până acum. În timp ce Samsung a rămas strâns legat de dispozitive, o nouă informație sugerează că pliabilele Samsung vor fi cu până la 20% mai ieftine decât predecesorii lor.

Pliabilele Samsung viitoare mai ieftine cu 20% decât modelele precedente

Aceasta înseamnă că viitorul Z Fold 3 ar putea fi cu până la 400$ mai ieftin decât Z Fold 2. În același timp, Z Flip 3 ar putea fi cu până la 300$ mai ieftin decât Galaxy Z Flip 5G. Reducerea semnificativă a prețurilor va aduce pliabilele Samsung de ultimă generație la îndemâna mai multor cumpărători.

Reducerea prețului va ajuta probabil pliabilele Samsung să obțină statutul de mainstream, ceea ce ar trebui să permită companiei să ofere telefoane pliabile mai accesibile în viitor. În acest moment, nu avem prețul exact pentru dispozitivele viitoare. Vom actualiza această postare imediat ce vom afla mai multe. În orice caz Galaxy Z Fold 2, dar și Galaxy Z Flip au fost scumpe și mulți fani au reclamat acest lucru companiei sud-coreene.

XDA-Developers este un site ce se ocupă de software-ul mobil și are peste 6,6 milioane de membri la nivel mondial. Este deținut de compania JB Online Media din SUA. Este o sursă permanentă de știri privind sistemul Android și telefoanele mobile.

Compania va lansa probabil Galaxy S21 FE accesibil alături de noile dispozitive pliabile luna viitoare, conform XDA-Developers. Nu știm dacă tot atunci compania va mai lansa și alte dispozitive, o tabletă sau un tracker de fitness. Sunt mai multe informații în acest sens, dar niciuna confirmată până acum de Samsung.