Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi mai ușor decât predecesorul său

422
Pliabilul Galaxy Z Fold 3 va fi mai ușor decat predecesorul sau
Sursa Foto: androidheadlines.com

Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi mai ușor decât predecesorul său, Galaxy Z Fold 2. Această informație a fost dezvăluită de către un tipster cu greutate în privința informațiilor despre dispozitivele Samsung – Ice Universe. El a distribuit un nou tweet în care a dezvăluit greutatea Galaxy Z Fold 3. Dispozitivul va cântări 269 de grame.

Vă reamintim că actualul telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold 2 cântărește 282 de grame. Deci, nu va exista o diferență uriașă, este puțin sesizabilă, dar totuși, 13 grame sunt un minus pentru toate buzunarele. Având în vedere cât de grele sunt smartphone-urile pliabile, fiecare gram în minus ajută.

Galaxy Z Fold 3 va fi puțin mai ușor decât Fold 2

Folosirea lui Samsung Galaxy Z Fold 2 cu o mână, atunci când este deschis, este o sarcină destul de dificilă. Dimensiunea și grosimea sa generală sunt o problemă, dar să nu uităm că este este un smartphone pliabil cât o tabletă. Chiar dacă dimensiunea și greutatea sa fac aparent ca să fie foarte greu de utilizat, nu este așa. Da, se simte greu în mână la o utilizare îndelungată, dar telefonul se vinde bine și este extrem de apreciat.

Nu știm cât de mult aici, ca greutate, este vina Samsung. Deoarece Galaxy Z Fold 2 este un dispozitiv pliabil iar deschis este de dimensiunea unei tablete, este practic imposibil să fie ușor, cel puțin nu în zilele noastre. Un prim pas este făcut deja, Samsung Galaxy Z Fold 3 este ceva mai ușor decât Fold 2.

Un tipster este o persoană care oferă în mod regulat informații cu privire la unele evenimente din diverse domenii. În mai multe țări tipsterul oferă jurnaliștilor informații care implică vedete, deseori în schimbul banilor.

Este plăcut să vedem că Samsung îmbunătățește lucrurile și telefonul de generație următoare va fi mai ușor, cel puțin marginal. Acum, pe lângă aceasta, Ice Universe a dezvăluit și alte informații despre Galaxy Z Flip 3. Tipsterul a spus că „bărbia”, cunoscută și ca partea de jos a lui Galaxy Z Flip 3, va măsura 3,8 mm. Acesta va fi cu 1 mm mai subțire decât este pe actualul Galaxy Z Flip, unde rama inferioară măsoară 4,8 mm. Nu suntem siguri ce înseamnă acest lucru pentru restul cadrelor, probabil acestea vor fi la fel de groase.

Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Z Flip 3 vor fi lansate în august, în cadrul aceluiași eveniment. Conform AndroidHeadlines, Samsung încă nu a confirmat nimic.