Samsung Galaxy Z Fold 3: Iată unde puteți stoca S Pen-ul!

468
Samsung Galaxy Z Fold 3 Iata unde puteti stoca S Pen
Sursa Foto: Hayato Huseman / Android Central

Știm deja că Samsung Galaxy Z Fold 3 va fi primul telefon Samsung care va veni cu S Pen Pro. Acum au apărut fotografii care prezintă carcasa oficială Samsung S Pen pentru Galaxy Z Fold 3. La fel ca Galaxy S21 Ultra, Z Fold 3 nu va avea un slot dedicat S Pen. Samsung va dezvălui pe Z Fold 3 la un evenimentul Unpacked din 11 august.

Se spune că asistența S Pen este unul dintre cele mai importante lucruri pe Samsung Galaxy Z Fold 3. Funcția de asistență S Pen a fost confirmată pentru prima dată într-o listare pe site-ul agenției americane FCC luna trecută. Acum avem fotografii de presă ale telefonului pliabil, via Android Central, care confirmă acest lucru.

Samsung Galaxy Z Fold 3 cu S Pen

Fotografiile care prezintă carcasa oficială pentru Galaxy Z Fold 3 sugerează că flagship-ul pliabil nu va include un slot dedicat pentru stylus. După cum se poate vedea Fold-ul va avea un slot pentru stilou pe porțiunea pliabilă, în spatele balamalei telefonului. Suportul S Pen din husă pare să fie realizat din material rigid și are un finisaj neted.

Fotografia husei confirmă, de asemenea, prezența unei clape pe partea din față pentru a ajuta la protejarea afișajului exterior al Galaxy Z Fold 3. În afară de aceste două diferențe, totuși, carcasa nu arată foarte diferit de cea oferită pentru Galaxy Z Fold 2.

Qualcomm este o companie multinațională americană cu sediul în San Diego, California, Statele Unite. Qualcomm a fost fondată în 1985 de Irwin Jacobs și Andrew Viterbi. Qualcoom nu produce procesoare, doar le proiectează!

Similar cu cele mai bune telefoane ale companiei, Galaxy Z Fold 3 va avea cipset-ul de vârf Snapdragon 888 al Qualcomm. De asemenea, este de așteptat să vină cu o cameră selfie sub ecran, un ecran interior de 7,6 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Va avea până la 512GB de stocare la bord, o baterie de 4.400 mAh și rezistență la apă IPX8.

Galaxy Z Fold 3 va fi lansat în 11 august. Pe lângă Z Fold 3, compania va lansa pe Galaxy Z Flip 3, Galaxy Watch 4 și Galaxy Buds 2. În ultimul timp sunt tot mai multe informații că ar putea fi lansat cu această ocazie și Galaxy S21 FE.