Galaxy Z Fold 3 posibil cu scaner de amprentă in-display

607
Galaxy Z Fold 3 posibil cu scaner de amprenta indisplay
Sursa Foto: androidheadlines.com

Știm că Samsung lucrează la un scaner de amprente sub afișaj pentru smartphone-urile sale pliabile. Au fost tot mai multe știri despre acest lucru în ultimul timp și acum WonderingLeaks spune că Samsung testează un scaner de amprente sub afișaj pentru telefoanele sale pliabile. Astfel este posibil ca primul telefon pliabil cu un senzor de amprente in-display să fie Samsung Galaxy Z Fold 3.

Conform Android Headlines, care citează sursa de mai sus, vom vedea un astfel de dispozitiv în viitorul apropiat. Se pare că Samsung va utiliza scanerul de amprentă digitală Qualcomm Sonic 3D de a doua generație, anunțat recent. Galaxy Z Fold 2 are scanerul de amprente în lateral.

Galaxy Z Fold 3 posibil cu senzor Sonic 3D in-display

Apropo, este același scaner de amprente pe care Samsung îl folosește în noua serie Galaxy S21. Este o versiune mult îmbunătățită a scanerului de amprente cu ultrasunete de primă generație, pe care Qualcomm l-a anunțat acum câțiva ani.

Samsung este pregătit să anunțe mai multe smartphone-uri pliabile în 2021, sunt informații că va lansa patru astfel de telefoane. Sigur nu toate aceste modele vor include o astfel de tehnologie. Două modele vor fi Galaxy Z Fold 3 și Galaxy Z Flip 3 și variantele lor Lite sau FE. Sigur că nu putem garanta că senzorul in-display Qualcomm Sonic 3D se va regăsi pe unul dintre aceste modele.

Cel mai probabil Galaxy Z Fold 3 poate ajunge să includă scanerul de amprente digitale Sonic 3D Qualcomm. Galaxy Z Fold 2 este extrem de popular, s-a vândut foarte bine și Samsung caută modalități de îmbunătățire a acestuia. Deci nu va fi o surpriză dacă senzorul de amprente sub ecran va debuta pe acesta.

Qualcomm este o companie multinațională americană cu sediul în San Diego, California, US. Qualcomm a fost fondată în 1985 de Irwin Jacobs și Andrew Viterbi. Qualcoom nu produce procesoare, doar le proiectează! Este o companie fabless.

Samsung Galaxy Z Fold 2 are un senzor de amprente montat lateral. Sunt tot mai multe informații că Galaxy Z Fold 3 poate include nu numai un scaner de amprente sub afișaj, ci și un stilou. Stiloul S Pen va fi livrat împreună cu dispozitivul și va putea fi andocat în interiorul telefonului, la fel ca pe seriile Galaxy Note.

Probabil știți deja că Samsung Galaxy S21 Ultra a devenit primul smartphone din seria Galaxy S care oferă suport pentru S Pen. Ei bine, Galaxy Z Fold 3 este setat să ducă S Pen-ul la seria de telefoane pliabile Samsung.