Samsung arată rezistența lui Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 într-un nou videoclip

605

Samsung Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3, sunt cele mai durabile smartphone-uri pliabile de până acum. Compania a reamintit în mod frecvent tuturor acest lucru încă de la lansarea lor în august. Samsung a prezentat îmbunătățirile durabilității noilor telefoane de mai multe ori în ultimele luni. Gigantul coreean a lansat acum încă un videoclip care evidențiază durabilitatea celor două pliabile.

Atât Galaxy Z Fold 3, cât și Galaxy Z Flip 3 au un rating IPX8 pentru rezistență la apă. Adică, pot supraviețui la 1,5 m adâncime de apă timp de până la 30 de minute. În utilizarea de zi cu zi, telefoanele ar trebui să reziste la câteva minute sub ploaie sau la o cădere accidentală în apă.

Este pentru prima dată când un smartphone pliabil prezintă o certificare IP oficială pentru rezistență la apă. Este o afacere destul de mare și Samsung nu se poate opri din vorbit despre asta. Cu siguranță nu atunci când un pliabil viitor de la o firmă rivală atrage multă atenție, conform AndroidHeadlines. Samsung a publicat cel mai recent videoclip promoțional probabil pentru a reaminti lumii rezistența la apă a pliabilelor sale.

Galaxy Z Fold 3 și Z Flip 3 cu certificare IPX8

Pe lângă faptul că sunt rezistente la apă, Fold 3 și Flip 3 rezistă mai bine la șocuri și căderi decât modelele din generația anterioară, Galaxy Z Fold 2 și Galaxy Z Flip. Samsung a folosit Gorilla Glass Victus atât pe față, cât și pe spate pentru a proteja suprafața exterioară a telefonului de zgârieturi. În plus, cadrul este fabricat din Armor Aluminium, cel mai rezistent aliaj din aluminiu folosit astăzi în smartphone-uri. Armor Aluminium protejează, de asemenea, carcasa din jurul balamalei la ambele modele.

Aluminiul este cel mai răspândit metal din scoarța pământului. A fost considerat cândva mai prețios decât aurul. Napoleon al III-lea al Franței a organizat un banchet în care oaspeții săi au servit masa cu tacâmuri din aluminiu.

În timp ce Fold 3 și Flip 3 nu a oprit complet particulele fine de praf să pătrundă în telefon, în interiorul balamalei este folosită o tehnologie Sweeper îmbunătățită pentru protecție la praf. Litera „X” din certificarea IPX8 arată că smartphone-urile nu au fost testate pentru rezistență la praf.

Proprietarii celor două smartphone-uri pliabile au încă o preocupare majoră. Cât este de sigur să pliezi și să deschizi în mod repetat dispozitivul? Samsung spune că ecranul pliabil poate rezista la plierea de 200.000 de ori. Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a rezista pe toată durata de viață a dispozitivelor. Compania a folosit sticla UltraThin Glass cu un strat suplimentar de folie de protecție pentru a asigura longevitatea ecranului.

Una peste alta, Fold 3 și Flip 3 sunt mult mai durabile decât predecesorii lor. Mai durabile decât orice alt dispozitiv pliabil disponibil în prezent. Acest lucru l-au înțeles și utilizatorii, cele două telefoane pliabile sunt foarte bine vândute peste tot în lume.