Galaxy Z Fold 3 primește noi funcții pentru camere și suport eSIM

283
Galaxy Z Fold 3 primeste noi functii pentru camere si suport eSIM
Sursa Foto : androidheadlines.com

Samsung a început să lanseze corecția de securitate Android din iunie 2022 și pe Galaxy Z Fold 3. Dispozitivul primește cea mai recentă actualizare de securitate în mai multe părți ale lumii, inclusiv în SUA și Europa. Actualizarea aduce, de asemenea, noi funcții ale camerei, suport eSIM și multe altele pentru modelele americane ale modelului pliabil.

Galaxy Z Fold 3 primește versiunea SMR (Security Maintenance Release) din iunie cu versiunea de firmware F926USQU1DVEE în SUA. Actualizarea introduce mai multe funcții noi ale camerei pe care Samsung le-a debutat pe seria Galaxy S22. Acestea includ Portret de noapte îmbunătățit, care vă permite să faceți fotografii portret mai luminoase în medii cu lumină scăzut și suport pentru teleobiectiv în modul Pro. Acum puteți face fotografii cu zoom cu un control mai fin asupra diferiților parametri. Cea mai recentă actualizare îmbunătățește și mai mult calitatea fotografiilor făcute cu aplicații de cameră terță parte.

În plus, Samsung Galaxy Z Fold 3 primește suport eSIM în SUA cu această actualizare, potrivit AndroidHeadlines. Dispozitivul nu avea această funcționalitate din cutie. Adăugarea funcționalității eSIM înseamnă că acum puteți utiliza două numere separate pe dispozitivul pliabil. Ca atare, câștigă și suport Dual SIM Dual Standby, astfel încât să puteți menține ambele numere active simultan.

Galaxy Z Fold 3 primește actualizarea din iunie pe scară largă

Alături de aceste bunătăți, cea mai recentă actualizare pentru Galaxy Z Fold 3 din SUA conține și remedieri pentru peste 70 de vulnerabilități. Samsung și Google au etichetat câteva dintre acestea drept defecte critice. Deci, utilizatorii de Fold 3 ar trebui să instaleze actualizarea imediat.

eSIM sau embedded-SIM – modul de identitate al abonatului încorporat. Primă versiune a standardului a fost publicată în martie 2016, a doua versiune în noiembrie 2016. În 2015 Samsung Gear S2 a fost primul dispozitiv cu un eSIM.

Actualizarea de securitate din iunie pentru telefoanele Galaxy Z Fold 3 din Europa se lansează cu versiunea de firmware F926BXXS1CVEE. Această actualizare nu conține nimic în afară de cele mai recente remedieri de vulnerabilități. Dispozitivul a preluat noile funcții ale camerei cu actualizarea din mai în regiune. Galaxy Z Fold 3 acceptă deja eSIM în Europa.

Rețineți că Galaxy Z Flip 3 a primit, de asemenea, unele elemente de cameră din seria Galaxy S22. Bunătățile au ajuns la telefonul pliabil cu clapetă cu actualizarea din mai în Europa. Modelele de Galaxy Z Flip 3 din SUA le-au primit cu actualizarea din iunie cu câteva zile în urmă.

Dacă utilizați oricare dintre dispozitivele pliabile Samsung din 2021 și nu ați primit încă actualizarea din iunie, nu ar trebui să fie o așteptare prea lungă acum. Atenție la o notificare sau accesați Setări -> Actualizare software și atingeți Descărcare și instalare dacă deja a sosit pe telefon. Deoarece este o actualizare destul de mare care cântărește mai mult de 1GB, vă sfătuim să vă conectați telefonul la o rețea Wi-Fi stabilă înainte de a descărcare.