Samsung Galaxy Z Fold 3 a fost supus testelor de durabilitate

1008

Noul smartphone Samsung Galaxy Z Fold 3 este unul dintre puținele telefoane de pe piață care se îndoaie în jumătate. Deși este încă destul de scump pentru majoritatea doritorilor, se vinde foarte bine. Dar cât de rezistent este acest telefon? Acum, popularul canal YouTube JerryRigEverything dezvăluie ce se întâmplă atunci când cineva încearcă să plieze dispozitivul ultra-premium în alte moduri.

Samsung Galaxy Z Fold 3 este considerat de companie ca fiind cel mai rezistent și robust din seria pliabilă Galaxy Z de până acum. Are chiar și un rating IPX8 pentru prima dată pe un telefon pliabil. Dar este suficient de rezistent la zgârieturi și la șocurile întâlnite în viața reală. Zach Nelson de la JerryRigEverything tocmai a postat un nou videoclip care ar putea ajuta un potențial cumpărător să afle. Pe de altă parte, Samsung Galaxy S21 Ultra a trecut cu bine de torturile lui Nelson.

Samsung Galaxy Z Fold 3 maltratat de JerryRigEverything

Răspunsul la rezistența ecranului este nu, evident că nu. Afișajul principal al celui mai recent Z Fold, fiind acoperit cu sticlă ultra-subțire și un protector de ecran aparent obligatoriu, este incapabil să reziste testelor dure la care a fost supus. Prin urmare, afirmațiile Samsung că noul său telefon pliabil Samsung Galaxy Z Fold 3 este „cu 80% mai rezistent” comparativ cu Galaxy Z Fold 2 nu se prea confirmă.

Zach Nelson a dezvăluit o serie de lucruri interesante despre telefonul pliabil și accesoriul său S Pen Fold. De exemplu, este relativ ușor pentru Nelson să rupă S Pen-ul pliabilului. Vă reamintim că acest stylus este mai special, are un arc care împinge vârful la interior la apăsări prea tari pentru a preveni deteriorarea ecranului.

Zack Nelson, mai cunoscut sub numele de JerryRigEverything, este un YouTuber și recenzor de tehnologie american. Este faimos și popular pentru recenziile sale de smartphone-uri, ceasuri, aplicații și multe altele.

În plus, noul cadru „Armor aluminiu” nu pare foarte rezistent la atacul cu o lamă de ras. Zach Nelson a introdus, de asemenea, pliabilul într-o mână de murdărie, conform Notebookcheck. Apoi a deschis și închis telefonul pliabil, care a făcut zgomote ciudate la închidere și deschidere. Vă reamintim că Galaxy Z Fold 3 este certificat IPX8, unde „X” înseamnă că telefonul nu a fost testat pentru praf.

Cu toate acestea, după chinurile suportate, dispozitivul pare să fie pe deplin funcțional. În cele din urmă, Samsung Galaxy Z Fold 3 a refuzat să se rupă la jumătate. Nelson a încercat să-l forțeze în alte direcții decât cea normală, telefonul rămânând în viață, în ciuda unor zgomote misterioase din interior.

Prin urmare, acest videoclip JerryRigEverything poate fi dovada că Galaxy Z Fold 3 este rezistent. Pare cel mai durabil model pliabil Samsung de până în prezent.