Samsung Galaxy Z Fold 4 este tot mai atrăgător

315
Samsung Galaxy Z Fold 4
Sursa foto: t3.com

Dacă te-ai gândit să faci un salt de la unul dintre cele mai bune telefoane Android la cel bun telefon pliabil din anul acesta, atunci Samsung Galaxy Z Fold 4 trebuie avut neapărat în vedere. Despre viitorul flagship pliabil Samsung tocmai au apărut informații că va primi o nouă actualizare cheie.

Acest lucru se datorează cunoscutului informator în materie de Samsung Galaxy, Ice Universe. Acesta are un istoric excelent în privința informațiilor despre viitoarele telefoane Galaxy. Universul de Ghiață alias Ice Universe, tocmai a postat o informație foarte interesantă despre Samsung Galaxy Z Fold 4. Aceasta ar putea influența mulți potențiali cumpărători de telefoane Android.

Scriind pe Twitter, Ice spune, conform site-ului T3.com: „Dacă sunteți un utilizator Galaxy S22 Ultra și Galaxy Z Fold, atunci când puneți mâna pe un Fold 4, puteți arunca pe S22 Ultra. Procesorul Snapdragon 8+ de 4 nm de la TSMC emană mai puțină căldură și este foarte eficient energetic. Este mult mai bun decât Snapdragon 8 Gen 1”. Vă reamintim că Snapdragon 8+ Gen 1 va echipa pe Samsung Galaxy Z Fold 4.

Samsung Galaxy Z Fold 4 cu un procesor Snapdragon 8+ Gen 1 foarte bun

Deci Ice spune că telefonul pliabil Galaxy Z Fold 4 va veni cu noul procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1. Mai mult, acest procesor va oferi o eficiență energetică mai bună și o putere termică mai mică în comparație cu Snapdragon 8 Gen 1. Acesta este unul dintre cele două cipuri actuale care alimentează pe Samsung Galaxy S22 Ultra.

Celălalt cip care alimentează Galaxy S22 Ultra în anumite țări este Samsung Exynos 2200. Cu toate acestea, la fel ca Snapdragon 8 Gen 1, acest cip, deși o îmbunătățire în ceea ce privește puterea, eficiența și generarea de căldură față de cipurile anterioare, a fost învins confortabil de cipul Apple din seria A Bionic.

Apple A Bionic este o serie de procesoare cu șase nucleee produse de compania Apple. Are două nuclee de înaltă performanță numite Lightning și patru nuclee eficiente din punct de vedere energetic numit Thunder.

Chiar și scoțând Apple din ecuație, mulți utilizatori de Galaxy S22 Ultra cu procesor Exynos au văzut că scorurile de referință oferite de Snapdragon 8 Gen 1 vs Exynos 2200 diferă. Faptul că Fold 4 va avea un cip îmbunătățit Snapdragon 8+ Gen 1, este o veste bună pentru utilizatori.

Dacă Ice Universe a spus că utilizatorii celui mai bun telefon Samsung de acum „își pot arunca S22 Ultra” odată ce „ating Fold 4”, lucru ce pare să ne indice că îmbunătățirile de eficiență energetică și de căldură furnizate cu cipul Snapdragon 8+ Gen 1 fac din Galaxy Z Fold 4 un telefon impresionant.

Viitorul telefon pliabil Galaxy Z Fold 4 va fi foarte bun

Eficiența energetică este într-adevăr un factor cheie în acest moment din spatele multor achiziții de smartphone-uri. Am ajuns într-un stadiu în care majoritatea telefoanelor sunt mai mult decât capabile să ruleze confortabil orice aplicație sau joc pe care le aruncați, iar sistemele lor de camere, ecranele și difuzoarele au ajuns la o etapă în care toate vor oferi o experiență solidă. Dar locul în care telefoanele nu sunt egale este în ceea ce privește eficiența; și acest lucru duce direct la durata de viață a bateriei.

Un utilizator de telefon Android vrea ca telefonul său să poată rezista confortabil toată ziua (în mod ideal, 48 de ore de utilizare cu o singură încărcare) și vrea această eficiență, în ciuda faptului că telefonul oferă și lucruri precum 5G.

Așadar, Samsung Galaxy Z Fold 4 sună dintr-o dată mult mai atrăgător și altor utilizatori de telefoane Android. Ar putea fi acesta telefonul pliabil folosit toată ziua (sau mai mult) pe care îl așteptăm? Sperăm că postarea optimistă ale lui Ice se va adeveri.

Galaxy Z Fold 4 împreună cu Galaxy Z Flip 4 vor fi prezentate la Samsung Unpacked în 10 august.