Galaxy Z Fold 4 mai aproape de lansare, a fost certificat de FCC

252
Galaxy Z Fold 4 certificat de FCC
Sursa foto: mysmartprice.com

Se așteaptă ca Samsung să lanseze pe Galaxy Fold 4 în august împreună cu Galaxy Flip 4 la evenimentul Unpacked. Anterior Fold 4 a apărut pe Geekbench, de unde am aflat despre procesor, RAM, sistem de operare și multe altele. Viitorul Fold Samsung va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 12GB de RAM și până la 1TB de stocare internă. Android 12 va fi la bord însoțit de One UI 4.1.

Cu puține săptămâni până la lansare, Samsung Galaxy Z Fold 4 a fost avizat Comisia Federală de Comunicații (FCC) dezvăluind detaliile rețelei telefonului, detaliile Wi-Fi și multe altele. Acum nu mai este cale de întoarcere pentru Samsung Galaxy Z Fold 4, lansarea va avea loc cu siguranță în 10 august, dacă Samsung nu decide altceva.

Samsung Galaxy Z Fold 4: specificații așteptate

Galaxy Z Fold 4 cu numărul de model SM-F936U a fost depistat pe site-ul Federal Communications Commission (FCC). Conform listării de pe site-ul FCC, dispozitivul va veni cu suport pentru rețelele 2G, 3G, 4G și 5G. Site-ul FCC confirmă și suportul Wi-Fi, Bluetooth și NFC, ceea ce nu este surprinzător, având în vedere că acesta este un dispozitiv emblematic. De asemenea, Fold 4 acceptă mai multe benzi 4G și 5G.

Conform MySmartPrice, smartphone-ul pliabil Samsung va avea Wi-Fi 802.11a/n/ac/ax și transfer de putere wireless, care ar putea fi o referință la încărcarea wireless inversă. FCC a folosit un încărcător de 25 W și un suport de încărcare fără fir „EP-N5100” de 15W pentru a testa încărcarea lui Galaxy Z Fold 4.

Jurisdicția FCC include cele 50 de state ale Statelor Unite, Districtul Columbia și bazele militare americane. Cei cinci membri ai FCC („Comisarii”) sunt numiți pentru cinci ani de către președintele SUA și trebuie confirmați de Senat.

Galaxy Z Fold 4 are un ecran intern AMOLED de 7,6 inch (19,30 cm) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Va avea și o cameră sub ecran de 16MP, dar această informație este momentan la nivel de zvon. La exterior are un ecran de 6,2 inch (15,75 centimetri) și o cameră frontală de 10MP.

Știm că la spate va avea un modul foto similar cu Samsung Galaxy Z Fold 3, tot cu trei camere. Are o cameră principală de 50MP, una ultra-wide de 12MP și una telefoto de 12MP. Telefonul va avea o baterie de 4.400 mAh cu încărcare rapidă de 45W. Aici informația este în contradicție cu încărcătorul de 25W care a apărut pe FCC. De asemenea, Fold 4 va accepta încărcare wireless de 15W și încărcare wireless inversă de 10W.