Samsung Galaxy Z Fold 4 în Dark Red, o culoare nouă încântătoare

333
Samsung Galaxy Z Fold 4 primeste o culoare noua
Sursa foto: phonearena.com

Chiar dacă următorul mare eveniment Galaxy Unpacked al Samsung este la cel puțin o lună distanță, despre foarte așteptatul Galaxy Z Fold 4 par să mai fie foarte puține secrete. Dar încă nu știm chiar totul despre viitorul telefon pliabil Samsung. Dovada: Samsung Galaxy Z Fold 4 va apărea într-o nouă culoare încântătoare Dark Red – Roșu Închis.

Desigur, surprizele de ultimă oră și completările interesante la informațiile dezvăluite anterior sunt întotdeauna posibile și le acceptăm cu plăcere. Despre Samsung Galaxy Z Fold 4 știam de ceva vreme că va fi disponibil în trei culori destul de simple. Acum Galaxy Z Fold 4 calcă pe urmele lui Galaxy S22 Ultra și primește culoarea roșu închis.

Samsung Galaxy Z Fold 4 în culoarea Dark Red

Informația vine de la Ross Young, via PhoneArena, care a scris despre Dark Red că este a patra nuanță pentru Fold 4. În timp ce Young, care aproape niciodată nu greșește în privința acestui tip de lucruri, se referă la culoarea nou descoperită drept „Dark Red – Roșu închis”, este aproape imposibil să nu te gândești imediat la Samsung Galaxy S22 Ultra Burgundy Red.

Desigur, gigantul de 6,8 inch cu S Pen din acest an nu a fost în niciun caz primul smartphone Samsung lansat în roșu. Dar ne îndoim foarte mult că Galaxy Z Fold 4 „Dark Red – Roșu închis” va semăna cu Galaxy S20 FE „Cloud Red – Roșu nor” sau cu Galaxy S10+ „Cardinal Red – Roșu cardinal”.

Cardinal Red face trimitere la culoarea hainelor cardinalilor. Culoarea roşie este fundamentală, deoarece le permite cardinalilor să se apropie în mod simbolic de papă, care poartă doar două culori: alb (sutana şi calota) şi roşu (pelerina şi încălţămintea).

Galaxy Note 20 „Mystic Red” s-ar putea să fie puțin mai aproape de ceea ce compania are în minte aici. Deși, evident, doar speculăm pentru moment, bazându-ne pe nimic mai mult de două cuvinte postate pe Twitter de Ross Young. Ceva dintre Mystic Red și Burgundy Red probabil va fi culoarea ideală pentru un dispozitiv incredibil de versatil, puternic și plin de caracteristici. Noua vopsea va fi o pată de culoare care va ieși în evidență din mulțimea de telefoane în culori plictisitoare.

Destul de previzibil, telefoanele care vor fi disponibile în roșu închis sunt descrise ca „ediție limitată”. Astfel Samsung Galaxy Z Fold 4 Dark Red va fi disponibil doar pe unele piețe selectate din întreaga lume.

Culori așteptate pentru Galaxy Z Fold 4

Mereu ocupat și prolific Ross Young, în cazul în care vă întrebați, a fost primul care a dezvăluit în luna mai că Galaxy Z Fold 4 este setat să vină în următoarele culori:

  • Bej
  • Negru
  • Gri

Jon Prosser, totuși, care are un palmares puțin mai… mixt, a postat pe Twitter un trio cromatic ușor diferit aproximativ o lună mai târziu:

  • Phantom Black
  • Verde
  • Bej

Nu este exclus ca Galaxy Z Fold 4 să primească și o ediție specială, gen Thome Browne sau Adidas. Este posibil și ediții limitate cu alte mărci celebre care au mai colaborat anterior cu Samsung. În concluzie, se pare că există lucruri de care să ne entuziasmăm în ceea ce privește culorile la Fold 4. Acest lucru ar putea ajuta la compensarea unora privind dezamăgirile camerelor și a schimbări de design.