Producția S Pen-ului pentru Samsung Galaxy Z Fold 4 a început

359
S Pen Galaxy Z Fold 4
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Compania Samsung a început deja lucrul la viitorul telefon pliabil Galaxy Z Fold 4. Sunt zvonuri că Samsung va echipa acest model cu un slot pentru S Pen însoțit de un stylus nou, mai subțire și mai performant care să se potrivească în șasiul subțire al telefonului. Dar, în același timp sunt și zvonuri că Fold 4 nu va avea un slot pentru S Pen. Noul S Pen pare să fi intrat în producție, la patru luni distanță de debutul așteptat al lui Fold 4.

Samsung va lansa viitorul telefon pliabil Z Fold 4 în luna august. Deocamdată nu este sigur dacă Galaxy Z Fold 4 va fi primul telefon din seria pliabilă Galaxy Z care are un slot dedicat pentru S Pen. Dar, acum suntem siguri că ecranul lui Fold 4 va suporta S Pen, la fel ca și Samsung Galaxy Z Fold 3.

Potrivit Notebookcheck, care citează tipserul Mukul Sharma, Samsung a început producția de serie pentru S Pen-ul ce va fi la bordul lui Fold 4 în mai multe țări din Europa și Asia. Acest lucru, desigur, confirmă că viitorul Fold va oferi suport S Pen – ceea ce nu este surprinzător, deoarece și Samsung Galaxy Z Fold 3 are deja suport S Pen.

Galaxy Z Fold 4 cu un stylus mai subțire decât S Pen Fold Edition

Conform Ice universe – @UniverseIce – Galaxy Z Fold 4 will not have built-in S Pen. Fold4 will be a little smaller and thinner. This is correct. No one likes a brick. Sau pe românește: Galaxy Z Fold 4 nu va avea S Pen încorporat. Fold 4 va fi puțin mai mic și mai subțire. Asta e corect. Nimănui nu-i place o cărămidă.

Următorul Fold va suporta S Pen, dar accesoriul nu va fi integrat în corpul telefonului. Informația este în contradicție cu zvonurile anterioare, dar Universe Ice este de obicei o sursă bine informată în privința planurilor Samsung. Conform acestuia, Samsung ar fi renunțat la idea de a oferi un loc în carcasa lui Fold 4 pentru stilou.

Ice Universe este un fost angajat Samsung, o sursă serioasă și des citată de mass-media privind telefoanele Samsung. Informațiile sale sunt de cele mai multe ori confirmate. Pe contul său de Twitter are un cap de pisică rusească albastră ca avatar.

Pentru că cele două jumătăți la Fold 3 sunt mai subțiri decât Galaxy S22 Ultra și, deoarece S Pen-ul este aproape la fel de gros ca telefonul în sine, probabil și acesta a fost un motiv pentru Samsung de a renunța la slotul pentru stylus. În același timp, este posibil ca Samsung să decidă altceva în această privință și Galaxy Z Fold 4 să aibă un slot pentru S Pen. Până în acest moment Samsung nu a confirmat nimic și informațiile trebuie luate cu reținere. Sunt mai multe informații că noul stylus va fi mai subțire și mai performant decât actualul S Pen Fold Edition.

Potrivit altor zvonuri, Fold 4 va avea un nou mecanism de balamale și o nouă sticlă Super UTG. De asemenea, va împrumuta majoritatea camerelor de la Samsung Galaxy S22 Ultra.