Galaxy Z Fold 4 National Edition în pachet cu Galaxy Watch 5 Pro

225
Galaxy Z Fold 4 National Edition
Sursa foto: via SamMobile.com

Samsung a lansat o ediție specială a lui Galaxy Z Fold 4 în Coreea de Sud, în colaborare cu operatorul mobil Korea Telecom (KT). Samsung Galaxy Z Fold 4 National Edition celebrează echipa națională de fotbal a Coreei de Sud calificată la Cupa Mondială din Qatar din 2022. Acest smartphone ediție specială vine într-o cutie roșie specială cu o grămadă de accesorii la pachet.

În cutia (de fapt o mică valiză) lui Samsung Galaxy Z Fold 4 National Edition se află un smartphone pliabil Galaxy Z Fold 4 de 512GB (bej), un ceas inteligent Galaxy Watch 5 Pro (Bluetooth), un tricou al echipei naționale de fotbal a Coreei de Sud cu semnătura unui jucător și două bilete la tribuna oficială la meciul de pregătire pentru Cupa Mondială dintre Coreea de Sud vs Camerun, care va avea loc în 27 septembrie pe stadionul World Cup Stadium din Seul.

Galaxy Z Fold 4 National Edition în cinstea echipei de fotbal din Coreea

În valiza lui Galaxy Z Fold 4 National Edition se mai află o carcasă KFA Edition pentru Galaxy Z Fold 4 de culoare roșie, o curea Galaxy Watch 5 Pro KFA Edition de culoare roșie, niște autocolante cu tematică de fotbal coreean și temă KFA (Korea Football Association) și cadran de ceas pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Watch 5 Pro. Nu știm dacă un astfel de pachet National Edition va fi oferit și stafului echipei de fotbal din Coreea de Sud, echipă care va participa la Campionatul Mondial de Fotbal 2022 din Qatar.

Cupa Mondială 2022 din Qatar este la cea de-a 22-a ediție. Va fi primul Campionat Mondial ce va avea loc în Orientul Mijlociu și primul organizat de o țară musulmană. Finala va avea loc pe 18 decembrie 2022 când este și Ziua Națională a Qatarului.

Compania coreeană va vinde doar 50 de Samsung Galaxy Z Fold 4 National Edition, o ediție extrem de limitată. Deci, timpul este esențial dacă vrei să iei unul. Vă puteți înscrie deja, iar câștigătorii vor fi anunțați până pe 27 septembrie 2022, potrivit SamMobile. Samsung susține cei care vor câștiga vor fi aleși pe baza unui sistem tip loterie prin tragere la sorți. Poate vă veți afla printre cei 50 de solicitanți norocoși pentru a avea șansa de a cumpăra dispozitivul.

Fold 4 National Edition are un preț de 2.750.000 KRW (aproximativ 1.975 USD). Vă puteți înregistra pe site-ul KT dacă sunteți interesat să cumpărați acest smartphone pliabil, ediție specială. Anul acesta, Samsung nu a lansat versiunile Thom Browne ale Galaxy Z Flip 4 și Galaxy Z Fold 4, ceea ce este puțin ciudat. Poate le vom primi puțin mai târziu în idea că Samsung vrea să stimuleze vânzările la sfârșit de an.