Samsung Galaxy Z Fold 4: vedem designul într-un clip video

670

Conceptul de design Samsung Galaxy Z Fold 4 tocmai a apărut într-un videoclip de pe YouTube. Acest videoclip vine de la Waqar Khan, un cunoscut designer de concept de smartphone. Galaxy Z Fold 4, după cum mulți dintre voi știți, este viitorul smartphone pliabil al Samsung. Dacă Samsung plănuiește să respecte ciclul său de lansare, dispozitivul se va lansa în trimestrul trei al acestui an.

Mai este mult timp înainte să se întâmple asta și nici măcar nu am văzut o scurgere adecvată a dispozitivului. Ei bine, acest designer și-a imaginat un design, care probabil va fi diferit de produsul final, dar arată foarte frumos. Conform AndroidHeadlines, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 vor fi lansate în luna august la al doilea eveniment emblematic Galaxy Unpacked 2022.

Concept de design elegant pentru Samsung Galaxy Z Fold 4

După cum puteți vedea în videoclipul furnizat, nu există nicio gaură pentru cameră de afișare pe afișajul principal aici. Totuși, există una pe ecranul exterior al telefonului. Este central sus la mijloc pe acel afișaj, așa cum este și pe Galaxy Z Fold 3. Despre acest afișaj mare au fost informații că va avea diagonala identică cu Fold 3 (7,6 inch – 19,30 centimetri). Va avea slot pentru S Pen și, probabil, senzor in display pentru deblocare pe ambele ecrane.

În clipul video ramele din jurul afișajului nu sunt groase, iar telefonul arată foarte bine în general. Designul camerei din spate este inspirat de Galaxy S22 Ultra, deoarece fiecare modul de cameră este separat aici. Dacă acest lucru devine realitate, asta va atrage și mai mulți clienți cu noul design premium.

Design înseamnă proiect (plan), desen (de concepție), schiță (de concepție) pentru a arăta aspectul și funcțiunile unui obiect înainte de a fi făcut. La origine vine din latinul signum – semn, simbol, amprentă, marcă.

Un buton de pornire lateral este vizibil și în acest videoclip. Deasupra, veți observa butoanele de sus și de jos pentru volum. Partea din spate a telefonului este ușor curbată spre părțile laterale. Stylusul S Pen apare și el în videoclip, iar acest concept de smartphone include un siloz S Pen în partea de jos. Este în același loc ca pe Galaxy S22 Ultra, aproape, în colțul din dreapta jos. Acest siloz a fost cerut de foarte mulți utilizatori ai modelului Samsung Galaxy Z Fold 3. Din toate informațiile de până acum Samsung va onora această cerere.

Se zvonește că Samsung include un siloz S Pen în interiorul lui Galaxy Z Fold 4, dar încă nu a fost confirmat nimic. Sunt și informații despre baterii mai mari și camere foto mai performante, dar momentan totul este la nivel de zvon.