Posibil ca Galaxy Z Fold 5 să vină fără rezistență la praf

277
Galaxy Z Flip 5
Sursa foto: via hdblog.it

Cele mai multe informații de până acum au fost că viitorul Samsung Galaxy Z Fold 5 ar putea oferi rezistență la praf și apă cu rating IP58. Cu toate acestea, cunoscutul Ice Universe, cu un palmares bun privind scurgerile de informații pentru dispozitivele Samsung, a lansat o nouă informație. Viitorul telefon pliabil tip carte nu va avea certificare IP58.

Prin urmare, cel mai probabil Fold 5 va avea nivelul de rezistență la apă IPX8 găsit în modelele predecesoare. Potrivit unui alt tweet provenit tot de la Universul de Ghiață, Galaxy Z Fold 5 va avea, de asemenea, o cută pe ecranul interior similară cu pliul de pe ecranul lui Samsung Galaxy Z Fold 4.

Doar certificare IPX8 pe Galaxy Z Fold 4

Spre deosebire de informațiile anterioare care sugerau că Samsung a implementat o nouă balama tip strop de apă pentru a reduce pliul afișajului, afirmația lui Ice Universe sugerează că pliul de pe Fold 5 va fi practic imposibil de distins de cel de pe Galaxy Z Fold 4. Deci, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Flip 4 vor fi practice identice ca certificare și pliul ecranului interior.

Informațiile precedente au dezvăluit că Galaxy Z Fold 5 va avea un ecran interior pliabil de 7,6 inch (19,30 centimetri) și un ecran de capac de 6,2 inch (15,75 cm). Ambele ecrane AMOLED vor suporta o rată de reîmprospătare de 120Hz, potrivit GizmoChina. Telefonul pliabil va fi lansat din cutie cu sistemul de operare Android 13 și interfața Samsung One UI 5.1.1. Pentru securitate, va avea un senzor de amprentă montat lateral.

GizmoChina este un site din China și are sediul în Shenzhen. Este un blog tehnic despre smartphone-uri, AI, SmartThings și alte tehnologii revoluționare. Este unul dintre cele mai accesate site-uri din domeniu cu peste trei milioane de utilizatori lunar.

Inima lui Samsung Galaxy Z Fold 5 va fi Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy, care ticăie la 3,36 GHz. 12GB de memorie RAM LPDDR5x și până la 1TB de stocare UFS 4.0 vor conlucra cu procesorul Qualcomm. O baterie de 4.400 mAh cu încărcare rapidă de 25 W și suport pentru încărcare fără fir de 15W va face ca procesorul să funcționeze.

În departamentul foto, Fold 5 va avea o cameră principală de 50 megapixeli cu OIS. Aceasta va fi însoțită de una ultra-wide de 12MP și o cu cameră teleobiectiv de 12MP. O cameră frontală de 10 megapixeli și o cameră in-display de 4 megapixeli în interior, vor completa partea optică.