Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 ar putea fi lansate mai repede

162
Galaxy Z Fold 5 si Flip 5 ar putea fi lansate mai repede
Sursa foto: via phonearena.com

De la lansare telefoanele pliabile Samsung Fold și Flip nu au concurență pe piață. Companiile din China au lansat și ele telefoane tip Fold și Flip, dar nu au disponibilitatea globală a celor Samsung În 2023, dispozitivele pliabile Samsung se vor confrunta în sfârșit cu o concurență semnificativă în afara Chinei. Printre potențialii rivali pentru telefoanele Samsung sunt OnePlus V Fold, OnePlus V Flip și Google Pixel Fold. Astfel Samsung vrea să lanseze pe Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 mai repede ca de obicei.

Poate că acesta este motivul pentru care Samsung nu numai că se pregătește să implementeze o multitudine de îmbunătățiri semnificative pentru telefoanele inteligente din seria Z, dar, aparent, se grăbește și să lanseze Galaxy Z Fold 5 și Flip 5 mai devreme decât mai târziu. Potrivit PhoneArena, aceste informații au apărut mai întâi prin Twitter și ulterior în alte publicații media.

Posibil lansare cu o lună mai repede pentru Galaxy Z Fold 5 și Flip 5

Potrivit surselor, balamalele pentru Fold 5 și Flip 5 vor intra în „producție de masă la începutul lunii iunie”. În plus, tweet-ul afirmă că acest proces începe de obicei „la sfârșitul lunii iunie”. Aceasta înseamnă că gama Galaxy Z ar putea fi lansată încă din iulie. Ca referință, anul trecut, Samsung Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4, două dintre cele mai bune telefoane pliabile de cumpărat în 2023, și-au făcut debutul în august. Nu suntem 100% siguri de această informație, dar ea circulă deja online. Vom vedea dacă apar mai multe confirmări în perioada următoare.

Telefoanele inteligente pliabile au crescut în popularitate în ultimii doi ani, dar rămân dispozitive relativ de nișă. Unul dintre principalele motive pentru care acesta este cazul este că piața pliabilă din Vest este încă percepută ca o cursă de unul singur, dominată de gigantul tehnologic care a inițiat în primul rând acest factor de formă, Samsung.

Unul dintre cele mai importante evenimente din 2023 este încoronarea lui Carol al III-lea și a soției sale, Camilla, ca rege și regină al Regatului Unit și al celorlalte tărâmuri din Commonwealth. Va avea loc 6 mai 2023, la Westminster Abbey.

Dacă acest lucru se va schimba în 2023, rămâne totuși de văzut. Samsung nu va cădea fără luptă, iar Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 arată foarte promițător pe hârtie. În plus, pliabilele de prima generație, cum ar fi cele pe care Google și OnePlus sunt pe cale să le lanseze. Nu sunt foarte ușor de fabricat, iar Samsung știe cel mai bine acest lucru. Cel mai probabil în viitorul apropiat vom vedea dacă domnia gigantului coreean se apropie de sfârșit în materie de pliabile.