Știm când vor fi lansate Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5!

285
Cand vor fi lansate Galaxy Z Fold 5 Galaxy Z Flip 5 si seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: via galaxyclub.nl

După multe speculații despre viitorul eveniment Galaxy Unpacked acum a apărut o dată concretă a acestuia. Potrivit unor surse sud-coreene, Samsung a fixat data lansării lui Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Lansarea va avea loc spre sfârșitul lunii iulie, iar zvonurile anterioare despre o dezvăluire timpurie par să fie confirmate.

August a fost de mult luna în care Samsung a lansat a doua serie de telefoane emblematice. Multă vreme acesta au fost reprezentate de seria Galaxy Note, iar în prezent sunt noile modele Galaxy Z. De obicei lângă acestea au fost lansate și noi ceasuri inteligente sau căști Samsung. Nu este diferit nici în acest an. Pe lângă Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 mai primim și seria Galaxy Watch 6, un nou set de căști wireless Galaxy Buds și posibil seria Galaxy Tab S9. Totuși, singurul lucru diferit în 2023 este data de lansare.

De asemenea, este surprinzător faptul că Samsung va organiza probabil evenimentul Unpacked în țara sa de origine, Coreea de Sud. În ultimii ani, aceste tipuri de evenimente au fost întotdeauna în diferite orașe europene sau americane. O „întoarcere” la Seul este cel puțin la fel de izbitoare ca data în sine.

Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 vor fi lansate în 26 iulie

Ceea ce înainte era un zvon a fost acum confirmat de presa sud-coreeană, potrivit GalaxyClub. Următorul eveniment Samsung Galaxy Unpacked ar trebui să aibă loc pe 26 iulie anul acesta. Aceasta este cu o săptămână sau două mai devreme decât evenimentele comparabile din ultimii ani. Data oficială de lansare – ziua în care dispozitivele sunt efectiv în magazine – este cu peste două săptămâni mai târziu, pe 11 august.

În timpul evenimentului cele mai așteptate sunt noile modele Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5. Primul nu vine cu mari schimbări în privința designului. Doar o balama nouă trebuie să se asigure că nu există niciun spațiu între cele două părți ale ecranului. Flip-ul aduce o schimbare de design mare, cu un nou ecran extern Ne așteptăm și la o nouă balama pentru acest dispozitiv. Ambele pliabile vor avea procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy.

Pe lângă noile pliabile, sunt șanse mari ca Samsung să dezvăluie alte două serii de produse. Așteptăm lansarea seriilor Galaxy Tab S9 și Galaxy Watch 6, chiar dacă acestea pot fi ușor decalate. Seria Watch 6 este de fapt o „reîmprospătare” a seriei Watch 4, inclusiv o versiune „Classic”. Această variantă va avea un inel rotativ în jurul afișajului, funcție care lipsea din seria Galaxy Watch 5.

Nu știm dacă Samsung va prezenta și noi produse Mixed Reality la acest eveniment. Deși compania lucrează la un nou set de căști – în colaborare cu Google și Qualcomm – nu este clar dacă îl vom vedea în vară.