Galaxy Z Fold 5 și Galaxy Z Flip 5 lansate – versatilitate fără compromisuri

358
Galaxy Z Fold 5 si Galaxy Z Flip 5
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

La evenimentul Galaxy Unpacked – “Join the flip side” de la Seul am văzut iarăși de ce este în stare Samsung. Samsung a anunțat astăzi a cincea generație de dispozitive pliabile Galaxy: Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5. Cu un factor de formă inovator îmbunătățit de noul Flex Hinge pentru un design echilibrat și capabilități profesionale ale camerei cu FlexCam unică, seria Galaxy Z oferă experiențe pliabile de neegalat.

Noile dispozitive pliabile de neegalat deblochează capabilități extraordinare ale camerei, cum ar fi FlexCam, pentru a face fotografii din unghiuri creative. Cu o performanță puternică și o baterie optimizată alimentată de cel mai recent procesor, seria Samsung Galaxy Z transformă ceea ce este posibil cu un smartphone – deschis sau închis.

Cu o credință puternică în potențialul formatului pliabil, Samsung a rafinat și optimizat în mod constant gama Galaxy Z. De la crearea de conținut pe noua fereastră Flex a lui Galaxy Z Flip 5 până la multitasking fără întreruperi pe Galaxy Z Fold 5, această serie de dispozitive pliabile Galaxy îndeplinește și depășește nevoile distinctive ale utilizatorilor de astăzi.

În plus, atât Flip 5, cât și Fold 5 sunt proiectate cu atenție pentru a satisface așteptările de durabilitate. Ecranul principal este echipat cu un strat de dispersie a șocurilor și un spate reproiectat pentru un afișaj mai solid, potrivit SamsungNewsroom. Împreună cu suportul IPX8, ramele Armor Aluminium și Corning Gorilla Glass Victus 2 aplicate atât pe fereastra Flex, cât și pe capacul din spate, Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 oferă protecția pe care consumatorii o așteptau. Mai mult, balamaua Flex Hinge are o structură de șină dublă, care preia foarte bine impacturile externe.

Galaxy Z Flip 5: instrumentul suprem de auto-exprimare fără compromisuri

Samsung Galaxy Z Flip 5 oferă o experiență pliabilă elegantă, unică, de la un dispozitiv de buzunar construit pentru auto-exprimare. Noul ecran exterior este acum mai mare decât generația anterioară are o diagonală de 3,4 inch. Acesta oferă mai multe opțiuni de personalizare, inclusiv ceasuri informative și grafice care se pot potrivi cu designul feței din seria Galaxy Watch 6 a unui utilizator. În plus, noua carcasă Flipsuit a lui Galaxy Z Flip 5 oferă protecție dispozitivului cu un card NFC schimbător. Astfel utilizatorii își pot potrivi designul Flex Window și designul carcasei pentru mai multe opțiuni de personalizare.

Închis, Galaxy Z Flip 5 oferă mai multă utilizare decât oricând. Din fereastra Flex, accesați rapid și fără efort informații utile. Cu Widgeturi, utilizatorii pot verifica vremea, controla redarea muzicii și pot asculta muzica lor preferată cu Media Controller. Pur și simplu vizualizați toate Widgeturile dintr-o privire și comutați între ele instantaneu cu un pic de ecran pentru a activa Multi Widget View. În plus, verificați cu ușurință notificările și accesați Setări rapide pentru Wi-Fi sau Bluetooth. Fără să deschideți dispozitivul, răsfoiți istoricul apelurilor pentru a returna apelurile pierdute și a răspunde la mesaje text din mers, folosind Răspuns rapid cu o tastatură QWERTY completă și vizibilitate a istoricului de chat. Cu o glisare rapidă în sus pe ecran, accesați Samsung Wallet pentru a plăti din mers.

Camere mai performante și procesor Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy

Cu designul și factorul de formă de neegalat, Galaxy Z Flip5 oferă, de asemenea, cea mai versatilă experiență de cameră pe un smartphone Galaxy. Realizați selfie-uri de înaltă calitate cu camera din spate datorită ferestrei Flex Window mai mare. Utilizatorii pot face fotografii uimitoare fără mâini din unghiuri creative cu FlexCam. Este rapid și simplu să vizualizați și să editați fotografii și în modul Flex. Utilizatorii pot revizui, ajusta tonul de culoare sau pot șterge cu ușurință imaginile cu Vizualizare rapidă din fereastra Flex.

Când fotografiați un prieten, Dual Preview îi permite să se vadă în fereastra Flex, astfel încât să poată face ajustări în timp real pentru fotografia perfectă. Utilizatorii pot obține o fotografie lină din mers cu ajutorul Super Steady de stabilizare a camerei, în timp ce încadrarea automată asigură că nimeni nu este lăsat deoparte.

Galaxy Z Flip 5 adaugă îmbunătățiri ale soluției AI experienței puternice ale camerei, dând viață fiecărei fotografii. Se ocupă de acest lucru procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy. Fiți creativ, chiar și în condiții de lumină slabă, cu capabilități îmbunătățite de Nightography. Această funcție optimizează fotografiile și videoclipurile în condiții de iluminare ambientală. Algoritmul de procesare a semnalului de imagine (ISP) alimentat de AI corectează orice zgomot vizual care de obicei strică imaginile cu lumină scăzută, îmbunătățind în același timp detaliile și tonul de culoare. Chiar și de la distanță, fotografiile sunt mai clare cu zoom-ul digital 10X.

Galaxy Z Fold 5: productivitate incredibilă pe un ecran mare

Oferind un ecran mare, captivant și o baterie de lungă durată în cel mai subțire și mai ușor Fold de până acum, Galaxy Z Fold 5 este ușor de luat oriunde oferind în același timp cea mai puternică performanță din seria Galaxy Z.

Galaxy Z Fold a fost un pionier în transformarea productivității de zi cu zi printr-o experiență robustă, pe ecran mare, evoluând de la Multi Window și App Continuity la o gamă largă de funcții, inclusiv Taskbar, drag and drop și optimizare de aplicații terță parte. Ediția S Pen Fold, introdusă în a treia generație Fold în 2021, a fost, de asemenea, reglată pentru a oferi o experiență de scriere superioară pe Galaxy Z Fold 5. Aceste funcții și instrumente se reunesc pentru a oferi o productivitate puternică pe un ecran mare.

Bara de activități îmbunătățită permite o productivitate dinamică, permițând utilizatorilor să comute rapid între aplicațiile utilizate frecvent. Acum până la patru aplicații recente sunt pregătite pentru o funcționare mai eficientă. Tragerea și plasarea cu două mâini poate crește, de asemenea, productivitatea atunci când mutați conținut între aplicații și ecrane. Pur și simplu atingeți și mențineți apăsată o imagine din Galeria Samsung cu un deget și utilizați un alt deget pentru a deschide aplicația Samsung Notes pentru a glisa și plasa imaginea. Cu ferestre pop-up ascunse, o aplicație poate continua să ruleze în fundal, permițând utilizatorilor să vizioneze conținut video pe tot ecranul și să converseze cu prietenii într-o fereastră pop-up plutitoare pe partea laterală a ecranului.

Noul S Pen Fold Edition, mai subțire și mai compact, facilitează notarea ideilor în timp real, putând încăpea mai confortabil în buzunar. Husa Slim S Pen are aproape aceeași grosime ca o husă obișnuită pentru Fold și este disponibilă într-o varietate de stiluri și culori.

Procesor puternic și ecran cu luminozitate mai mare

Ajutând utilizatorii să facă mai multe din mers, ecranul principal de 7,6 inch oferă o vizionare extinsă și neîntreruptă. În acest fel utilizatorii se pot bucura de filmul lor preferat în portret sau peisaj. În plus, luminozitatea maximă a crescut cu mai mult de 30%, până la 1750 niți. Astfel aveți parte de o experiență de vizionare optimă în aer liber chiar și sub lumina puternică a soarelui.

Procesorul Snapdragon 8 Gen 2 For Galaxy este la bord. Acesta îmbunătățește grafica și folosește AI pentru a permite jocul dinamic și funcționalitatea multi-joc. Galaxy Z Fold 5 poate gestiona confortabil sesiunile de jocuri maraton cu sistemul său avansat de răcire care disipează căldura mai inteligent pentru mai puțin lag și nicio scădere a performanței.

Galaxy Z Flip 5 și Fold 5 prezintă o varietate mai mare de materiale reciclate decât generațiile lor anterioare. Este vorba despre sticlă reciclată preconsum și aluminiu și plastic reciclat post-consum, provenite din plase de pescuit aruncate, butoaie de apă și sticle PET. Chiar și hârtia folosită pentru cutia lor de ambalare este realizată din material 100% reciclat.

Galaxy Z Flip 5 permite utilizatorilor să se exprime cu culori, inclusiv mentă, grafit, crem și levănțică.   Galaxy Z Fold 5 este disponibil în Icy Blue, Phantom Black și Cream. Sunt disponibile și o varietate de huse care oferă caracter practic și stil, inclusiv o husă Slim Pen.

Galaxy Z Flip 5 și Galaxy Z Fold 5 vor fi disponibile pentru precomandă în anumite piețe începând cu 26 iulie. Disponibilitate generală este începând cu 11 august.

Vom reveni cu toate caracteristicile, specificațiile și prețul pentru Flip 5 și Fold 5 în zilele următoare.