Varianta globală a lui Galaxy Z Fold 5 a apărut pe Geekbench

248
Global Galaxy Z Fold 5
Sursa foto: via androidheadlines.com

Știrile despre viitoarele telefonle pliabile nu mai contenesc, mai ales că lansarea este puțin peste trei săptpmâni. Acum varianta globală Samsung Galaxy Z Fold 5 a apărut pe Geekbench. Cu alte cuvinte, telefonul pliabil a fost certificat înainte de lansare. Numărul de model al dispozitivului este SM-F946B, pentru cei dintre voi care țin evidența.

În martie, modelul american a fost și el evaluat și testat pe site-ul etalon de referință. În comparație, scorurile de performanță single-core sunt mai mici aici decât a reușit să obțină varianta destinată pentru Statele Unite. Asta probabil că nu înseamnă nimic, totuși. Samsung este încă în perioada de reglaje și optimizări pentru dispozitivele ce vor fi lansate la Galaxy Unpacked.

Galaxy Z Fold 5 a obținut 5.083 de puncte în multi-core pe Geekbench

Toate variantele de Samsung Galaxy Z Fold 5, la nivel mondial, sunt de așteptat să aibă același procesor la interior. Aceste dispozitive probabil nu au versiunile finale ale software-ului, așa că diferențele ca acestea nu sunt surprinzătoare. În orice caz, acest model a reușit să obțină 1.845 de puncte la testul single-core și 5.083 de puncte la testul multi-core. Snapdragon 8 Gen 2 va alimenta acest dispozitiv telefon/tabletă, așa cum era de așteptat.

Acest Galaxy Z Fold 5 a inclus 12GB de memorie RAM, deși mai multe variante ar putea ajunge să fie anunțate. Va trebui să așteptăm și să vedem ce va avea Samsung de spus mai târziu în această lună. Android 13 este, de asemenea, confirmat de această apariție pe Geekbench, potrivit AndroidHeadlines. Era un lucru de așteptat. Deși Android 14 este chiar după colț, era clară că nu se pune problema acestuia. Android 13 va fi însoțit și de software-ul Samsung One UI 5.1, desigur.

Seul este cel mai mare oraș și capitala Coreei de Sud de peste 600 de ani. Seulul este cunoscut drept cel mai bine conectat oraș din lume. În general Coreea de Sud este una dintre țările cu cea mai rapidă conexiune la internet.

Samsung Galaxy Z Fold 5 va deveni oficial la Seul, luna aceasta la sfârșit, alături de fratele său Samsung Galaxy Flip 5. Cele două dispozitive se vor lansa alături de Galaxy Tab S9, Galaxy Tab S9+ și Galaxy Tab S9 Ultra. Galaxy Watch 6 și Galaxy SmartTag 2 sunt, de asemenea, de așteptat să-și facă apariția. Potrivit informațiilor, pentru setul wireless Samsung Galaxy Buds 3 Pro mai trebuie să așteptăm.