Galaxy Z Fold 6 primește Gorilla Glass Armor și ecrane antireflex

111
Galaxy Z Fold 6
Sursă foto: SamLover

Nivelul informațiilor și zvonurilor despre Galaxy Z Flip 6 și Galaxy Z Fold 6 crește mereu în ultima perioadă. Este normal, aceste telefoane vor atrage toate privirile la Galaxy Unpacked de la Paris din 10 iulie. Acum am aflat că Galaxy Z Fold 6 va primi sticlă de protecție Gorilla Glass Armor și ecrane antireflex, în genul ecranului aflat pe Galaxy S24 Ultra.

Samsung a uimit întotdeauna fanii săi, dar nu numai, cu cele mai avansate tehnologii introduse în ecosistemul Galaxy. Una dintre cele mai admirate și foarte lăudate este materialului nereflectorizant utilizat în Samsung Galaxy S24 Ultra. Acest material nereflectant este sticla de protecție Corning Gorilla Glass Armor. Acum am aflat, via SamLover, că Samsung plănuiește să pună această sticlă antireflex pe ecranele lui Galaxy Z Fold 6.

Samsung și Corning colaborează de peste 50 de ani, înainte ca Samsung să fabrice telefoane mobile. În acest an această colaborare a căpătat noi valențe, prin introducerea celui mai recent și lăudabil strat de sticlă Gorilla Armor în Galaxy S24 Ultra. Știm că noua sticlă Armor este dură, foarte durabilă și rezistentă la zgârieturi și are un strat special antireflex, asigurând cea mai avansată experiență vizuală chiar și într-un mediu luminos.

Colegii noștri de la site-ul Sam Lover, au aflat în exclusivitate că Samsung plănuiește să infuzeze stratul Corning Gorilla Glass Armor pe Fold 6. Acest strat de sticlă a fost introdus pentru prima dată în modelul Galaxy S24 Ultra. Deci, Galaxy Z Fold 6 va fi următorul telefon Samsung care va folosi acest ecran special din sticlă. Astfel ecranele lui Fold 6 vor avea o vizibilitate mult îmbunătățită în aer liber datorită materialului antireflex utilizat în sticlă. În acest fel Samsung a rezolvat problema vizionarii conținutului în lumină puternică exterioară.

Corning Inc. este o companie americană fondată în 1851. Observatorul Astronomic Național din Japonia are o oglindă a telescopului de 8,23 metri lățime, realizată de Corning. A durat câțiva ani pentru a lustrui această oglindă.

Mai mult, Corning Gorilla Glass Armor din Fold 6 va ajuta la reducerea reflexiei luminii cu până la 75%, îmbunătățind și mai mult lizibilitatea fără ca ecranul să aibă reflexii într-un mediu luminos. În plus, următoarea generație a lui Galaxy Z Fold 6 va sosi cu versiunea Android 14 și interfața One UI 6.1.1. Astfel viitorul pliabil va avea câteva caracteristici și funcționalități impresionante, în timp ce adăugarea sticlei Gorilla Armor pe afișaj va face acest pliabil și mai atractiv.

Mai mult, diferite zvonuri sugerează că Samsung intenționează să introducă o variantă suplimentară Ultra în cadrul seriei sale emblematice pliabile Galaxy Z. Dacă acest lucru se va întâmpla, noul model va adăuga mai multă entuziasm în rândul utilizatorilor de telefoane pliabile. Astfel fanii se așteaptă la funcționalități de top în comparație cu celelalte variante pliabile.