Posibil două telefone Galaxy Z Fold 6, inclusiv un Ultra

152
two Galaxy Z Fold 6 models
Sursa foto: gsmarena.com

Am văzut deja mai multe fotografii, dar și au apărut multe zvonuri pentru viitorul Galaxy Z Fold 6. După ce au fost informații despre un nou model de Flip (Galaxy Z Flip FE), dar și despre un Galaxy Z Fold mai ieftin și un Galaxy Z Fold 6 Ultra, acum avem o nouă confirmare de la o sursă serioasă: WinFuture.

Potrivit GSMArena, care citează sursa de mai sus, se pare că Samsung vrea să-și împartă seria Z Fold, la fel ca seria Galaxy S, prin introducerea unui model Ultra. Noul zvon sugerează că vom vedea un Galaxy Z Fold 6 obișnuit cu numele de cod intern Q6 și un Fold 6 Ultra mai capabil cu numele de cod Q6A.

Diferențele exacte dintre cele două modele Fold 6 nu sunt momentan cunoscute, toate sunt de domeniul speculației. Totuși, noua informație indică noi camere mult mai capabile pe Fold-ul Ultra. Este vorba despre senzorul Samsung ISOCELL HP2 de 200MP, la fel cum are actualul Samsung Galaxy S24 Ultra.

De asemenea, se spune că Z Fold 6 Ultra va oferi și suport opțional pentru stylusul S Pen. În același timp ne așteptăm la configurații de memorie și stocare mai mari, dar și ecrane cu diagonale mai mari. Samsung ar putea oferi, de asemenea, un design actualizat și balama mai nouă pentru a reduce și mai mult pliul încă vizibil și acuma pe ecranul lui Samsung Galaxy Z Fold 5.

MWC 2024 a avut peste 101.000 de participanți în persoană din 205 țări și teritorii. Peste 59% au reprezentat industrii adiacente ecosistemului mobil. Peste 2.600 de jurnaliști și analiști din întreaga lume au participat la MWC 2024.

Au existat zvonuri despre un alt „Fold” din seria Z, deși s-a vorbit de un model mai ieftin. Cu toate acestea, se pare că un alt model, mai scump, se va alătura gamei Samsung de pliabile, eventual numit Galaxy Z Fold 6 Ultra. Desigur, Samsung ar putea folosi un design diferit pentru acest Fold Ultra. S-a vorbit despre acest Fold inclusiv la MWC 2024 Barcelona. În ce măsură această versiune diferă de Fold 6 „normal” este momentan complet neclar.

Samsung este de așteptat să lanseze noile sale pliabile în iulie la Paris, unde ne așteptăm să vedem și inelul Galaxy Ring. Recent au apărut și prețurile pentru Flip 6 și Fold 6.