Galaxy Z Fold 6 Ultra confirmat de Samsung

87
Galaxy Z Fold 6 Ultra
Sursă foto: Tomsguide

Fanii Samsung, în special amatorii de Galaxy Fold, jubilează în ultimele zile. Conform celor mai noi informații se confirmă că Samsung va lansa primul dispozitiv „Ultra” pliabil – Galaxy Z Fold 6 Ultra. Aceasta urmează linia de succes „Ultra” introdusă cu seria Galaxy S. Detaliile specifice Z Fold 6 Ultra sunt momentan secrete, dar nu știm cât vor rămâne așa, în buna tradiție Samsung.

Samsung nu a introdus niciodată până acum un model „Ultra” în seria Fold. Samsung a lansat primul său „smartphone Ultra”, începând cu seria Galaxy S20. Cel mai recent fiind S24 Ultra, cu un succes incredibil. Samsung va introduce acum un model Ultra în seria Fold, care va fi numit Galaxy Z Fold 6 Ultra.

Noile zvonuri sugerează că Galaxy Z Fold 6 standard ar putea păstra sistemul familiar cu trei camere și va obține un design mai subțire și mai ușor. Un slot S Pen similar cu celui aflat pe Galaxy S24 Ultra este, de asemenea, o posibilitate.

Dovada reală pentru Samsung Galaxy Z Fold 6 Ultra provine de la un număr de model apărut (SM-F958N). Samsung folosește în mod tradițional numărul „8” pentru telefoanele „Ultra”, iar acest număr nu a fost folosit în modelele anterioare Fold (se termină cu „6”). Credem că acesta este „Fold 6 Ultra”, deoarece Samsung desemnează de obicei ultima cifră a numărului de model ca fiind 8 pentru telefoanele Ultra.

Sursă foto: AndroidHeadlines

De exemplu, în timp ce numărul de model al lui Samsung Galaxy S23 este SM-S911x, numărul de model al lui S23 Ultra este SM-S918x. În mod similar, în timp ce numărul de model al lui Galaxy S24 este SM-S921x, S24 Ultra este SM-S928x. Astfel un număr de model SM-F958N are sens pentru un telefon pliabil Fold Ultra.

În Paris există 37 de poduri peste râul Sena care leagă cele două părți ale orașului. Podul Pont Neuf este cel mai vechi pod în picioare din orașul Paris. Construcția podului a început în 1578 și a fost terminat în anul 1607.

Deși data lansării este necunoscută, nu știm dacă Galaxy Z Fold 6 Ultra fi dezvăluit alături de Z Fold 6 standard la evenimentul Galaxy Unpacked din iulie de la Paris. Există, totuși, o șansă ca Z Fold 6 Ultra să fie exclusiv în Coreea, datorită informațiilor actuale despre numărul de model limitat.

Și un alt detaliu confirmat. Fold 6 Ultra va acea la bord procesorul Snapdragon 8 Gen 3 For Galaxy. Va trebui să așteptăm mai multe informații despre diferențele specifice dintre Z Fold 6 și Fold 6 Ultra, dar viitorul telefonului pliabil arată cu siguranță „Ultra” interesant!