Galaxy Z Fold4 și Flip4 vor oferi companiei Samsung un avantaj față de rivali

198
Galaxy Z Fold4 si Flip4
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung pariază pe Galaxy Z Fold4 și Z Flip4 într-o piață relativ stagnantă. Samsung este încrezător că cea mai recentă gamă de dispozitive pliabile îi va oferi în viitor un avantaj competitiv față de rivali. Șeful diviziei de telefonie mobilă Samsung, TM Roh, a spus că telefoanele pliabile Samsung atrag mai multe persoane care vor să-și schimbe un telefon cu unul nou decât seria Galaxy S.

Roh Tae-moon, șeful departamentului de telefonie mobilă al Samsung, a dezvăluit că liniile pliabile ale companiei atrage clienți de alte mărci de trei ori mai mult decât telefoanele sale emblematice Galaxy S, potrivit The Wall Street Journal. Asta înseamnă un procent de două cifre al livrărilor pliabile în 2021 datorită celor care schimbă telefonul.

Considerăm că acesta este un procent destul de semnificativ și un semn pozitiv”, a spus Roh, potrivit AndroidCentral. „Este vorba despre cei care trec de la alte mărci, nu despre utilizatorii Samsung Galaxy care trec la un alt dispozitiv Galaxy”.

Link-urile de pe I❤️Samsung vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung își pune mari speranțe în Galaxy Z Fold4 și Flip4

Doi concurenți ai Samsung în materie de pliabile au fost lansați zilele trecute. Este vorba despre Motorola RAZR 3 și Xiaomi Mix Fold 2. Pentru a atrage și mai mulți cumpărători de la alte mărci, Samsung are oferte excelente de schimb și costuri ieftine de reparație pentru Galaxy Z Fold4 și Flip4. În timp ce telefoanele au împrumutat în mare măsură din designul predecesorilor lor, Samsung a introdus câteva îmbunătățiri interesante. De exemplu, Galaxy Z Fold 4 are o balama mai subțire, un ecran mai larg și camere mai bune. În schimb, Galaxy Z Flip 4 are o baterie mai mare decât Flip 3, printre alte îmbunătățiri.

Dovezi ale folosirii balamalelor datează din cca. 1600 î.e.n. și au fost descoperite în situl orașului antic hitit Hattușa. Cele mai vechi balamale metalice cunoscute au fost descoperite pe o ușă în Elveția care datează din mileniul III î.e.n.

Roh a mai dezvăluit că Flip-ul a atras cei mai mulți clienți de la alte mărci până acum. În același timp, seria Fold-ul s-a descurcat bine în păstrarea loialității clienților. Potrivit lui Roh, telefoanele pliabile au rate de retenție cu până la 10% mai mari decât dispozitivele Galaxy S.

Cu Galaxy Z Fold4 și Flip4, dar și seria Galaxy Watch 5 și Galaxy Buds 2 Pro, Samsung a pus mare bază pe sustenabilitate folosind plastic reciclat. Compania Samsung pune mare bază pe reducere deșeurilor și produsele ecologice prin programul Galaxy for the Planet.

Probabil că nu știți, dar Samsung a plantat 2 milioane de copaci în Madagascar. Din 2002 până în 2021, Madagascar a pierdut 949 hectare de pădure, reprezentând 22% din pierderea totală a acoperirii cu arbori. Orice companie care cheltuiește bani și timp pentru a menține un loc ca Madagascar verde este o companie cu care ne dorim să facem afaceri.