Aplicația Galerie Samsung preia o excelentă funcție din Google Foto

447
Aplicatia Galerie Samsung preia o excelenta functie din Google Foto
Sursa Foto: via androidpolice.com

One UI 4.o bazat pe Android 12 beta este în plină testare la Samsung pentru seria Galaxy S21. Mai mult, a fost deja lansat și One UI 4.0 beta 2 care adaugă o serie de funcții noi, precum Material You și noile controale de microfon în apelurile video. Acum o altă caracteristică a fost descoperită în programul beta, este vorba de editarea metadatelor în aplicația Galerie Samsung.

Aplicația Samsung Gallery oferă multe instrumente foarte bune de editare a fotografiilor. Dar, acum cu One UI 4.0 beta 2, Samsung a adăugat posibilitatea de a schimba și data și ora unei fotografii. Conform AndroidPolice, acum Galerie Samsung vă permite să editați metadatele unei fotografii deschizând-o, atingând meniul și apoi selectând detalii.

Aplicația Galerie Samsung primește o nouă funcție

Cu noua funcție puteți edita numele fotografiei, data și ora când ați făcut fotografia și locația în care a fost făcută. Acest lucru este util atunci când copiați fotografiile făcute și vreți să știți exact unde și când au fost făcute. A putea edita aceste informații în aplicația Galerie Samsung va economisi mult timp și va putea fi făcută mai rapid.

O altă mică modificare se găsește în meniul Creare atunci când selectați mai multe imagini. În loc de a enumera pur și simplu opțiunile disponibile, noua versiune a Galeriei le va afișa ca dale, cu o scurtă descriere a ceea ce conține dedesubt. Și, în cele din urmă, opțiunea de a schimba culorile de accent a fost eliminată din meniul Labs. Cel mai probabil acest lucru are legătură cu Material You pe care se pune un accent mare în Android 12.

Sistemul de operare Android avea o cotă de piață de 72,45% în septembrie 2021. A fost urmat de iOS cu o cotă de piață de 26,74%. Android 11 are o cotă de piață de 30,08%, Android 10 are 30,04%, urmat de Android 9 Pie cu 14,77%.

Noua funcție din Galeria Samsung este disponibilă doar pe versiunea One UI 4.0 beta 2. Ea nu a fost introdusă ca o actualizare pentru dispozitivele care rulează Android 11 și versiuni anterioare. Nu știm dacă acest lucru se va întâmpla, dar presupunem că este foarte posibil.

Samsung Gallery este o aplicație profesională pentru vizualizarea fotografiilor și a videoclipurilor care funcționează pentru utilizatorii Galaxy. Vă puteți vizualiza imaginile și videoclipurile într-un mod rapid prin Galeria foto Samsung din smartphone-urile Galaxy. În plus, securitatea îmbunătățită vă ajută să vă protejați imaginile și videoclipurile în condiții de siguranță. Și până acum Samsung a actualizat permanent aplicația sa Galerie.