Samsung Game Launcher redenumit ca Gaming Hub, vor urma și noutăți

278
Samsung redenumeste Game Launcher in Game Hub
Game Launcher

Ca urmare a schimbărilor aduse de interfața Samsung One UI 6.0, Samsung și-a redenumit platforma de jocuri Game Launcher ca Gaming Hub. Deja pe dispozitivele care au primit actualizarea stabilă Android 14 One UI 6.0, Game Launcher se numește acum Gaming Hub. Samsung a spus că Gaming Hub își propune să fie mai mult decât o aplicație care grupează automat jocurile tale instalate.

În plus, compania clarifică această iterație a Gaming Hub este un serviciu separat de Samsung Gaming Hub. Vă reamintim că acesta din urmă este pe televizoarele companiei. Deși există puține modificări, în afară de nume, Samsung spune că mai multe funcții vor fi lansate în timp. Acestea fiind spuse, nu este clar dacă jocurile în cloud vor fi printre primele.

Samsung dezvoltă un serviciu de jocuri în cloud, dar poate fi susținut de anunțuri și exclusiv pentru dispozitivele mobile, mai degrabă decât un model bazat pe abonament. Compania Netflix explorează, de asemenea, jocurile în cloud, a lansat recent o versiune de încercare a funcției sale în SUA. Compania a deschis un studio de jocuri și a arătat angajamentul față de industria jocurilor. Viitorul jocurilor pare a fi în cloud. Recent Samsung a anunțat că va oferi spațiu de stocare gratuit în cloud: Temporary Cloud Backup.

Samsung Game Launcher a devenit Gaming Hub

De la telefoane la televizoare care acceptă jocuri, marile companii explorează jocurile în cloud ca o sursă suplimentară de venituri. Nici Samsung nu face excepție, potrivit AndroiPolice. Gigantul tech coreean a început deja să caute jocuri în cloud pentru telefoanele Galaxy. Acum, aplicația sa de jocuri mobile a primit o schimbare de nume de la Game Launcher la Gaming Hub. Dar, au rămas multe de dorit în ceea ce privește funcțiile.

Noul nume va apărea odată cu lansarea actualizării One UI 6.0, inițial pe dispozitivele cu Android 14, urmată cele cu sisteme de operare mai vechi. Până atunci cele două nume „Gaming Hub” și „Game Launcher – Lansatorul de jocuri”, vor fi folosite în paralel în funcție de meniul dispozitivului.

Aplicația Game Launcher este preinstalată pe aproape toate dispozitivele Galaxy. Game Launcher arată timpul de joc al utilizatorului, istoricul jocului instalat/șters, notificări despre joc și Galaxy Gamer (informații despre câți utilizatori globali au jucat jocul).

Deci, jucătorii se vor referi la software-ul Samsung Game Launcher ca Gaming Hub cu versiunea One UI 6.0. Nu știm cât de utilă va fi momentan această schimabre de nume. Samsung a menționat că odată cu schimbarea numelui aplicației, textele legale, inclusiv Termenii și condițiile și Politica de confidențialitate, vor schimba și numele serviciului în „Samsung Gaming Hub”.

Dacă vă plac jocurile, apariția serviciilor de jocuri în cloud vă poate oferi noi modalități de a vă implica într-un hobby preferat. Acestea fiind spuse, multe dintre aceste oferte sunt încă limitate, deoarece industria în ansamblu continuă să crească. S-ar putea să merite să nu vă abonați pentru moment, dar, indiferent, viitorul pare strălucitor.