Google Assistant pe seria Galaxy Watch 4 provoacă probleme

309
Google Assistant pe seria Galaxy Watch 4 provoaca probleme
Sursa Foto: via tecraze.com

Google Assistant a fost așteptat ca pâinea caldă de utilizatorii ceasurilor Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic. În sfârșit săptămâna trecută Samsung și Google au adus pe Google Assistant în seria Galaxy Watch 4. Acum este disponibil în mai mult de 10 țări.

Este o funcție bună, iar utilizatorii și-au dorit-o mereu de la anunțul sistemului de opreare Wear OS 3 pentru Galaxy Watch. Deși este o caracteristică bună, acum unii utilizatori se plâng de diverse probleme legate de aceasta. Inițial, mulți utilizatori au susținut că nu funcționează cu ceasurile lor, dar atunci când o face, creează alte câteva probleme.

Google Assistant creează probleme pe seria Galaxy Watch 4

Utilizatorii de Samsung Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic s-au plans pe Reddit că după instalarea Google Assistant au fost forțați să se deconecteze de la smartphone-urile asociate. Mai mult, cuvântul fierbinte „OK Google” nu funcționează pentru mulți utilizatori, iar pentru unii utilizatori are efect doar după câteva încercări. Vedeți pe I❤️Samsung recenzia noastră la seria Samsung Galaxy Watch 4!

Problema de descărcare mai rapidă a bateriei pe modelele din seria Galaxy Watch 4 este comună la toți acești reclamanți. Aproape toți utilizatorii au o durată slabă a bateriei după instalarea Asistentului Google, potrivit TizenHelp. Aplicațiile și serviciile Google sunt mereu înfometate de putere și Asistentul Google ar fi problema.

Numele „Google” este un joc de cuvinte de la „googol”, neologism englez pus în circulație de către americanul Milton Sirotta în anul 1938.  Prin googol Milton desemna un număr foarte mare, format dintr-un 1 urmat de 100 de zerouri.

În plus, mai mulți utilizatorii au trebuit să reseteze forțat ceasul inteligent pentru al împerechea cu un smartphone. Problema este atât cu telefoanele Samsung, cât și cu telefoanele non-Samsung, confirmă utilizatorii. Nu este bine, deoarece după resetarea lui Galaxy Watch 4, utilizatorii își pierd datele personale.

Nu există nicio confirmare oficială de la Samsung sau Google cu privire la probleme. Ne așteptăm ca Google să actualizeze Google Assistant pentru a remedia aceste probleme majore.