Ce senzori, funcții și aplicații sunt în seria Galaxy Watch 6

512
Ce senzori functii si aplicatii sunt in seria Galaxy Watch 6
Sursa foto: sammobile.com

O nouă generație de ceasuri inteligente Samsung este acum disponibilă pentru precomandă. Seria Galaxy Watch 6 a urcat pe scenă la Galaxy Unpacked în Seul și va fi disponibilă de livrare pe 11 august. Noile ceasuri inteligente au un design rafinat, iar modelul Classic readuce rama fizică rotativă după un an de absență. Dar ce altceva mai este nou la Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic?

Din punct de vedere hardware, seria Galaxy Watch 6 folosește ecrane puțin mai mari, cu rezoluții și luminozitate mai mari, baterii mai mari, o memorie RAM de 2GB și 16GB stocare. Potrivit SamMobile, la bord este și cel mai recent procesor destinate ceasurilor: Samsung Exynos W930.

Noile ceasuri inteligente Samsung sunt livrate cu cea mai recentă versiune de Wear OS (4) și One UI Watch (5). Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic se laudă cu noi capacități de fitness și de urmărire a somnului, precum și cu aplicații noi și cadrane de ceas noi și actualizate.

Seria Galaxy Watch 6: senzori funcții și aplicații

Din punct de vedere al senzorilor, cele două modele din seria Galaxy Watch 6 sunt aproape similare cu modelele anterioare. Ceasurile au un senzor BioActive 3-în-1, care încorporează senzori optici de ritm cardiac, semnal electric cardiac și senzori de analiză a impedanței bioelectrice. În plus, există un senzor de temperatură, un accelerometru, barometru, giroscop, un senzor geomagnetic și un senzor de lumină. Ah, și Galaxy Watch 6 Classic are un senzor Hall 3D pentru a determina poziția cadrului rotativ fizic.

Pe lângă monitorizarea tensiunii arteriale și a electrocardiogramei, Galaxy Watch 6 aduce notificări de ritm cardiac neregulat pentru a ajuta utilizatorii să-și înțeleagă mai cuprinzător sănătatea inimii și să verifice fibrilația atrială (AFib) chiar și atunci când dorm.

Samsung a adus și o detectare îmbunătățită a căderii și o urmărire mai bună a somnului cu programul de coaching al somnului pe dispozitiv. Analiza somnului, în general, este mai bună datorită mesajelor de somn individualizate dezvoltate cu Fundația Națională pentru Somn. Și, în fiecare dimineață, utilizatorii de Galaxy Watch 6 pot primi feedback mai detaliat despre somnul lor și consecvența somnului.

National Sleep Foundation – Fundația Națională pentru Somn este o organizație caritabilă americană non-profit. A fost înființată în 1990 și are sediul în Arlington, Virginia. Este finanțată în mare parte de companiile farmaceutice și de dispozitive medicale.

Ceasurile inteligente oferă și zone de ritm cardiac personalizate pentru pasionații de fitness. Zonele de ritm cardiac nu mai sunt generice, dar țin cont de nivelurile de intensitate a antrenamentului și obiectivele utilizatorului, ceea ce ar trebui să le facă mult mai utile. Înregistrările Track Run sunt, de asemenea, noi și se alătură celor peste 100 de instrumente de urmărire a antrenamentelor existente.

Temperature API, Thermo Check și Găsește-mi telefonul

Senzorul de temperatură a pielii disponibil pe Galaxy Watch 6 nu este de fapt nou. A fost introdus cu seria Galaxy Watch 5, dar în afară de a permite urmărirea ciclului menstrual bazat pe temperatură printr-o actualizare Samsung Health, senzorul nu a făcut mare lucru.

Odată cu lansarea seriei Galaxy Watch 6, Samsung face disponibil și Skin Temperature API. Partenerii și dezvoltatorii de aplicații vor avea în curând acces la acest API pentru a crea noi cazuri de utilizare bazate pe tehnologie avansată în infraroșu. Samsung demonstrează puterea Skin Temperature API prin aplicația Thermo Check recent lansată, care permite utilizatorilor să măsoare temperatura obiectelor fără contact. De exemplu, pot folosi aplicația și ceasurile din seria Galaxy Watch 6 pentru a măsura temperatura mâncării înainte de consum și a apei din piscină sau mare.

Ceasurile inteligente acceptă acum mai multe aplicații, inclusiv WhatsApp, Google Calendar și Gmail. Mai mult, Galaxy Watch 6 și Galaxy Watch 6 Classic vor primi în curând o nouă adăugare: Audible. În plus, Peloton și MyFitnessPal au primit noi actualizări pentru o urmărire mai bună a fitness-ului și datelor nutriționale.

În plus, Samsung aduce noua sa aplicație Wallet pe Galaxy Watch 6, împreună cu o aplicație actualizată Camera Controller. Aceasta permite acum utilizatorilor să schimbe modurile și să ajusteze nivelurile de zoom.

Și, nu în ultimul rând, seria Galaxy Watch 6 le permite utilizatorilor să-și găsească telefoanele lăsate neglijent undeva. Găsește-mi telefonulFind My Phone cu suport pentru hărți este acum disponibil pentru seria Galaxy Watch 6. Acest lucru este foarte interesant și va aduce cu siguranță o oarecare liniște în rândul utilizatorilor de dispozitive Samsung.