Apelurile video Google Duo disponibile pe Samsung Smart TV

509
Apelurile video Google Duo disponibile pe televizoarele inteligente Samsung
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat disponibilitatea Google Duo pe noile televizoare Samsung Neo QLED și QLED. Acest lucru facilitează efectuarea apelurilor video cu cea mai bună calitate a imaginii și sunetului pe un ecran mai mare acasă.

Pe măsură ce oamenii petrec mai mult timp acasă, comunicarea cu colegii, familia sau prietenii se realizează prin intermediul platformelor. În acest fel, dispozitivele cu un ecran mare – cum ar fi televizoarele – au devenit esențiale”. A spus Nacho Monge, directorul de afaceri CE al Samsung pentru Spania și Portugalia, potrivit Samsung Newsroom. „La Samsung continuăm să redefinim rolul televizorului. Dezvoltăm noi funcții pentru nevoilor utilizatorilor noștri, cum ar fi apelurile video cu Google Duo. În acest fel vrem să le facem viața de zi cu zi mult mai ușoară”.

Aplicația Google Duo de pe televizoarele inteligente Samsung permite videoconferințe de înaltă calitate cu până la 32 de participanți (indiferent de dispozitivele pe care le folosesc). O cameră web compatibilă este esențială pentru acest lucru.

Aplicația Google Duo pe televizoarele Smart Samsung

Pe lângă posibilitatea de a efectua apeluri video pe ecran complet, este posibil să vizualizați și alte conținuturi în același timp, datorită funcției Multi-View. Aceasata permite împărțirea ecranului televizorului în patru părți în modelele Neo QLED 8K și în două părți în restul gamei. Puteți regla volumul audio al fiecărui videoclip, astfel încât utilizatorul să nu piardă niciun detaliu al conținutului urmărit. În acest fel este posibil să urmăriți un meci de fotbal, în timp ce urmăriți comentariile pe rețelele de socializare și să discutați cu un prieten.

Google Duo este o aplicație mobilă de chat video dezvoltată de Google și disponibilă pe sistemele de operare Android și iOS. A fost anunțat la 18 mai 2016 și lansată la nivel mondial pe 16 august 2016.

Pentru a efectua apeluri video de pe un Smart TV Samsung, dar trebuie parcurși următorii pași:

  • Conectați o cameră web compatibilă direct la portul USB al televizorului.
  • Televizorul va recunoaște automat camera și va afișa o notificare către utilizator, oferind opțiunea de a o deschide direct.
  • Ulterior, utilizatorul trebuie să urmeze pașii și să selecteze opțiunea de apel video de pe televizor, iar aplicația Google se va deschide automat. Pentru a putea efectua apeluri video, trebuie să aveți aplicația mobilă Google Duo și adăugat contul Duo la contul Google. De asemenea, televizorul și mobilul să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.
  • Apoi, trebuie să vă conectați la aplicația Google de pe telefonul smartphone și să selectați contactele dorite pentru a efectua apelul video de pe televizor. Alternativ, utilizatorul poate selecta contactele direct în aplicația Google Duo de pe televizor.

Utilizatorul poate deschide aplicația Google (poate fi descărcată din magazinul de aplicații Samsung Smart TV) direct de pe televizor. După conectarea la aplicația mobilă Google Duo, vă puteți conecta la televizor și puteți efectua apeluri video. Pentru a face acest lucru este necesar să accesați meniul situat în colțul din dreapta sus. Apoi selectați Setări > Cont > Conectați-vă la televizor.