Aplicația Google Gmail este disponibilă pentru ceasurile Galaxy Watch

302
Aplicația Google Gmail este disponibila pentru ceasurile Galaxy Watch
Sursa foto: via sammobile.com

După revenirea puternică pe piață a sistemului de operare Wear OS era clar că Google se va ocupa în mod special de el. La începutul acestui an, Google a promis să îmbunătățească Wear OS prin mai multe funcții și aplicații. În urmă cu câteva luni, a început să lanseze noi lucruri pentru Google Keep, un serviciu de luare de note parte a suitei Google Docs Editors. Acum, Google a lansat aplicația Google Gmail pentru ceasurile inteligente Wear OS care rulează Wear OS 4.

Puteți folosi aplicația Gmail pe orice ceas Galaxy care rulează Wear OS, de exemplu seria Galaxy Watch 5 și seria Galaxy Watch 6. Aplicația nativă Gmail pentru Wear OS este acum disponibilă pe Google Play Store. A fost inițial lansată zilele trecute împreună cu Google Pixel Watch 2.

Ceasurile Galaxy Watch primesc Google Gmail

Apariția aplicației Google Gmail pe Wear OS fost anunțată în urmă cu câteva luni, când Google a dezvăluit Wear OS 4 la evenimentul Google I/O 2023. Aplicația vă permite să răsfoiți toate e-mailurile, inclusiv căsuța de e-mail și toate celelalte dosare/etichete, potrivit SamMobile. Puteți vizualiza întreg corpul e-mailului, dar nu puteți vedea sau deschide atașamente precum imagini sau documente.

Aplicația acceptă, de asemenea, mai multe conturi Google, iar comutarea între ele este destul de simplă. Puteți să parcurgeți toate e-mailurile din același fir și să vă reîmprospătați manual căsuța de e-mail. Afișează chiar și starea curentă de sincronizare și are o icoană pentru cadranul ceasului care afișează numărul de e-mailuri noi pe care le-ați primit. Rețineți că nu afișează toate e-mailurile necitite, ci doar pe cele care au ajuns după ultima deschidere a aplicației Gmail.

Gmail a fost lansat pentru prima dată în 2004, pe 1 aprilie. În 2023 aplicația este disponibil în peste 105 limbi și are ~4,1 miliarde de utilizatori în întreaga lume, dintre care peste 1,8 miliarde utilizatori activi. Gmail este cel mai popular e-mail din SUA.

Aplicația Gmail rulează bine, chiar și pe Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 4 Classic, vechi de doi ani. De asemenea, Google a promis că va lansa o aplicație nativă Wear OS pentru Google Calendar. Momentan aceasta nu este disponibilă și compania nu a dezvăluit când intenționează să o lanseze. Sperăm că Google va lansa mai multe aplicații native pentru ceasurile inteligente Wear OS.