Google lansează o nouă aplicație Meteo pentru ceasurile cu Wear OS 3

335
Google lanseaza o noua aplicatie Meteo
Sursa foto: androidcentral.com

Google a introdus o nouă aplicație Meteo – Weather pentru ceasurile inteligente Wear OS 3. Săptămâna trecută, compania a anunțat Google Pixel Watch, primul și cel mai așteptat smartwatch care rulează Wear OS 3.5. Și, chiar înainte de lansare, gigantul de Internet a plasat în tăcere noua aplicație Weather în magazinul său Google Play Store. Noua aplicație permite utilizatorilor să arunce o privire rapidă asupra temperaturilor și indicelui UV și multe altele.

Potrivit AndroidCentral, cea mai recentă aplicație Meteo va putea prezenta prognoze orare și săptămânale alături de afișarea temperaturilor zilnice (înalte și scăzute). Utilizatorii pot obține în continuare o privire asupra indicelui UV, condițiilor de percepție, icoane și multe altele cu noua aplicație.

O nouă aplicație Meteo – Weather pe ceasurile cu Wear OS 3

Aplicația poate fi găsită în Magazinul Google Play, iar proprietarii de ceasuri inteligente Wear OS 3 pot instala aplicația imediat. Desigur, există doar o mână de ceasuri Wear OS 3 pe piață, inclusiv recenta serie Samsung Galaxy Watch 5 și exclusivistul Montblanc Summit 3 (1.300$). Acesta din urmă este un ceas inteligent de lux, primul ceas non-Samsung, care rulează Wear OS 3.

Desigur, se aplică precauțiile obișnuite privind siguranța datelor cu noua aplicație Meteo de la Google. Date precum datele despre locație (locația aproximativă) pot fi partajate cu terțe părți ca parte a funcționalității eficiente a aplicației. De asemenea, utilizatorii trebuie să fie conștienți de faptul că, inclusiv datele despre locație, aplicația poate colecta jurnalele de blocare, ID-uri de dispozitiv, diagnostic și alte date despre performanța aplicației. Cu toate acestea, Google garantează că datele sunt întotdeauna criptate și transferate printr-o conexiune sigură.

Montblanc este un producător german de instrumente de scris și, de asemenea, de ceasuri de mână din 1997. Montblanc este acum una dintre numeroasele mărci de lux aparținând grupului elvețian de produse de lux Richemont.

Noul Google Pixel Watch va putea beneficia în curând noua aplicație Meteo. Precomenzile au început deja și se pare că Google accelerează pentru a lansa aplicații relevante pentru noul său ceas. Google a pus la dispoziție și aplicația nativă Pixel Watch pentru utilizatorii de Android, aplicație disponibilă în Magazinul Play.

Cel mai probabil noua aplicație Meteo Google o vom regăsi și pe smartwatch-urile viitoare Samsung (seria Galaxy Watch 6) sau pe cele precedente (seria Galaxy Watch 4) și altele, cu o actualizare.