Google Maps: actualizare majoră pentru Galaxy Watch 4 și Watch 5

206
Google Maps Galaxy Watch 4 si Watch 5
Sursa foto: via tizenhelp.com

Recent, Google și-a actualizat aplicația Google Maps pentru ceasurile Wear OS cu unele modificări esențiale. Acum Google a lansat o nouă actualizare a aplicației pentru ceasurile inteligente. În noua versiune, utilizatorii pot vizualiza navigarea pas cu pas pe un afișaj permanent. Va fi benefic pentru majoritatea utilizatorilor, deoarece nu trebuie să pornească ecranul pentru a vedea indicațiile de orientare. Jurnalul de modificări menționează că noua caracteristică va funcționa cu Wear OS 3 și versiunile superioare.

Utilizatorii ceasurilor din seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5 vor beneficia de aceste schimbări. De asemenea, portivit TizenHelp, ceasurile Google Pixel Watch, Fossil Gen 6 Special Edition și alte ceasuri care rulează pe firmware-ul Wear OS 3 le pot folosi. Este posibil ca noile funcții să nu ajungă la ceasurile mai vechi cu software-ul Wear OS 2.

Actualizare majoră a aplicației Google Maps

Pentru a utiliza serviciul, trebuie să porniți navigarea pe ceasul inteligent. După aceea, veți vedea serviciul de navigare pe același ecran la ceasurile seriile Galaxy Watch 4 și Galaxy Watch 5. Acum trebuie doar să-l atingeți-l pentru a-l activa și acum sunteți gata să vizualizați navigarea live pe un ecran AOD. Pe ecran se va afișa doar informații de bază și, din nou, puteți să le atingeți pentru a obține mai multe detalii despre călătoria dvs.

În plus, schimbarea a ajuns în modul numai ceas – watch-only mode. După cum știm, Google a introdus recent această funcție, astfel încât utilizatorii să poată folosi hărțile fără telefoanele lor. Acum, compania i-a schimbat numele în „Mirroring”. Nu s-a schimbat nimic, ci doar numele, asta ca să nu vă încurcați.

În 2022, Google Maps (cu ~24,73 milioane) a fost cea mai descărcată aplicație de hărți și navigare din SUA. Aplicația este preinstalată pe telefoanele Android, dar în SUA Apple cu iOS este la putere. Waze a fost pe locul doi cu 9,12 milioane de descărcări.

Este o actualizare pe partea serverului și nu trebuie să actualizați aplicația Google Maps din Play Store. Veți observa schimbarea odată ce va ajunge pe Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 sau Galaxy Watch 5 Pro.