Aplicația Google Maps pentru Android Auto actualizată, este mai colorată

208
Noi culori la Google Maps pe Android Auto
Sursă foto: via SamMobile

Aplicația de navigare Google Maps a primit recent o actualizare pentru a avea mai multe culori pe telefoanele cu sistemul de operare Android. Acum Hărțile Google pentru Android Auto primesc și ele aceeași actualizare. Aplicația Google Maps pe Android Auto va fi mult mai colorată.

Google Maps este una dintre cele mai populare aplicații la nivel global. Vă ajută să descoperiți noi locuri și este preinstalată pe majoritatea telefoanelor Samsung Galaxy și Android. Aplicația este concepută pentru a oferi recomandări relevante și pentru a sugera locuri noi de vizitat. Pentru a facilita procesul, își amintește locurile pe care le-ai căutat, distribuit și examinat. Vedeți pe I❤️Samsung cum să măsurați o distanță cu Google Maps pe un telefon Samsung Galaxy!

Culorile care vin acum pe aplicația Google pentru Android Auto au fost disponibile anterior pe web, Android OS și iOS. Google a lucrat la colorarea hărților sale încă din septembrie, iar acum sunt disponibile pentru toate sistemele de operare și Android Auto.

Aspectul actualizat pentru Google Maps înlocuiește culorile calde obișnuite cu o paletă de culori nouă, mai rece. Culorile verzi obișnuiau să reprezinte parcurile și pădurile au acum o culoare gen mentă, în timp ce drumurile sunt gri. Cu siguranță are are unele îmbunătățiri de utilizare, dar este o schimbare majoră. Această schimbare a fost lansată pe scară largă pe web, Android și iOS și se aplică și pe Android Auto. Vedeți pe I❤️Samsung cum să partajați locația Google Maps pe telefoanele Samsung Galaxy!

Vocea feminină care vă ajută să nu vă rătăciți cu Google Maps este a lui Karen Elizabeth Jacobsen. Este o cântăreață și compozitoare, născută în Australia și stabilită în New York. A absolvit Queensland Conservatorium Griffith University.

Sursă foto: via Sammobile

În conformitate cu modificările aplicației Android, Hărțile Google îți arată acum o paleta de culori mai reci pe hartă, precum și părți mai mari ale interfeței de utilizare. După cum se vede, tot textul, linia albastră de navigare și cardul de direcție din partea de sus a interfeței de utilizare și-au schimbat culorile.