Google Maps testează afișarea de clădiri în 3D pe Android Auto

152
Google Maps testeaza afisarea de cladiri 3D pe Android Auto
Sursa foto: 9to5google.com

Google își îmbunătățește permanent aplicațiile sale de pe telefoanele Samsung Galaxy sau Android. Între acestea, una dintre cele mai apreciate și utilizate de posesorii de telefoane, dar și de autoturisme prin Android Auto, este Hărți Google – Google Maps.

Acum această aplicație Google va afișa pe Android Auto clădirile în 3D, potrivit site-ului 9to5google. De ceva timp compania Google testează capacitatea aplicației Google Maps de a afișa clădiri 3D în timp ce navigați în aplicația mobilă, precum și pe Android Auto. Cel mai probabil va fi o chestie de timp până când posibilitatea de afișare a clădirilor în 3D pe Android Auto va fi disponibilă oficial. Vedeți pe I❤️Samsung cum să ștergeți istoricul Hărți Google de pe telefoanele Galaxy!

Clădirile 3D din Google Maps nu apar în mod implicit, ci mai degrabă atunci când activați o funcție în aplicație. Clădirile apar în 3D, indiferent dacă este într-un oraș sau într-o zonă mai mică. Dar, de la lansare, nu au mai apărut în timpul navigării. Vedeți pe I❤️Samsung cum să vă partajați locația în Google Maps pe un telefon Galaxy!

Sursă foto: 9to5google

Pentru unii utilizatori, aplicația Google Maps pe Android și iOS a început să arate clădiri 3D în timpul navigării. Acest lucru necesită ca vizualizarea 3D să fie activată înainte de a începe navigarea și, de asemenea, să măriți mai mult imaginea. Nu suntem siguri de când a început să apară acest lucru pe Google Maps, dar pare a fi destul de recent. Cel mai probabil Google va mai face unele ajustări până când noua funcționalitate va fi disponibilă la nivel global pe Android Auto și pe telefoane.

3D, sau tridimensional, se referă la prezentarea unor obiecte în cele trei dimensiuni spațiale: lățime, înălțime și adâncime. Obiectele bidimensionale au doar lungime și lățime. Ochii umani au percepție 3D, cunoscută ca percepție a adâncimii.

Mai mulți utilizatori au putut vedea vedea clădiri 3D pe telefoanele lor în ultimul timp. Nu același lucru s-a întâmplat pe Android Auto. Totuși, mai mulți utilizatori de pe Reddit au observat clădirile 3D în acțiune pe aplicația Hărți Google și Android Auto. Aici clădirile devin transparente atunci când se aflau în calea traseului. Din nou, acest lucru pare să fie doar în testare chiar acum, dar o mână de utilizatori au văzut această noutate la sfârșitul lunii decembrie.