Google Maps și Messages funcționează pe afișajul extern la Flip 5

265
Google Maps si Messages functioneaza pe afisajul extern al Galaxy Z Flip 5
Sursa foto: via 9to5google.com

Dintre cele două telefoane pliabile recent lansate, Flip 5 și Fold 5, Flip-ul vine cu cele mai multe noutăți. Între acestea iese imediat în evidență ecranul exterior mare. Ecranul exterior al lui Galaxy Z Flip 5 este o actualizare masivă față de modelele anterioare, în parte pentru că acceptă câteva aplicații complete. Printre cele acceptate fără modificări majore se numără Google Messages și Google Maps. Ambele pot fi foarte utile pe Galaxy Z Flip 5.

Noul ecran „Flex Window” cu diagonala de 3,4 inch (8,64 cm) de pe exteriorul Samsung Galaxy Z Flip 5 este mult mai capabil decât modelele anterioare. Acceptă o tastatură completă, widget-uri mult mai utile și multe altele. Când vă scufundați în setări și activați o funcție specială „Labs”, puteți, de asemenea, să activați suportul pentru anumite aplicații pentru a fi utilizate în întregime pe afișajul exterior.

Galaxy Z Flip 5 acceptă Google Maps și Messages pe ecranul exterior

Lista de aplicații acceptate este mică, dar există acolo trei aplicații de la Google: YouTube, Google Messages și Google Maps. YouTube pare puțin deplasat pe afișajul exterior, dar poate fi de fapt util pentru unele videoclipuri cu telefonul sprijinit pe o masă în diferite situații. Pe afișajul interior ar funcționa aproximativ la fel, dar este bine să aveți flexibilitate.

Mult mai utile pe ecranul Flex Window exterior vor fi aplicațiile Google Messages și Google Maps, potrivit site-ului 9to5google. Acestea funcționează foarte bine pe afișajul exterior al Galaxy Z Flip 5, astfel încât să nu fii nevoit să deschizi constant dispozitivul în timp ce mergi.

9to5google este un site fondat în 2011. Face parte din rețeaua 9to5 care mai cuprinde 9to5Mac și 9to5Toys. Aceste site-uri sunt des citate de New York Times, Washington Post, Wall Street Journal, Financial Times, Bloomberg și multe altele.

La fel ca atunci când sunt folosite pe un ecran complet, ambele aplicații sunt complet capabile, doar puțin condensate. Google Mesaje poate trimite și primi mesaje cu o tastatură QWERTY completă și poate afișa conversații complete. Acest lucru nu a fost posibil pe modelul anterior Samsung Galaxy Z Flip 4 din cauza ecranului mic.

Și, în ceea ce privește Google Maps pe afișajul exterior, utilitatea de aici este evidentă. În timp ce Flip 4 și modelele anterioare au putut afișa doar notificări de bază, veți putea vedea navigarea pas cu pas pe afișajul exterior al lui Flip 5, ceea ce va fi foarte util.