Google Wallet disponibil pe ceasurile Galaxy cu Wear OS în mai multe țări

237
Google Wallet disponibil pe ceasurile Galaxy Watch Wear OS
Sursa foto: xda-developers.com

Când vine vorba de plățile mobile, tehnologia a parcurs un drum lung. În timp ce aceste tipuri de tranzacții erau oarecum confuze pentru comercianți, în prezent, chiar și magazinele mici acceptă tot mai mult plățile mobile. Google Wallet este o opțiune excelentă pentru utilizatorii de Android, iar de două zile, compania a anunțat că a extins suportul pentru Google Wallet pe Wear OS și poate fi folosit acum în peste 60 de țări.

Google a pregătit o listă completă de țări în care să vedeți care țări sunt acum acceptate. România este pe această listă. Chiar dacă aceste țări oferă asistență pentru Google Wallet folosind Wear OS, va trebui totuși să vă asigurați că piața sau magazinul cu care încercați să finalizați o tranzacție acceptă plata fără contact sau Google Wallet. În cea mai mare parte, acest lucru este destul de interesant, pentru că înseamnă un lucru mai puțin pe care trebuie să-l purtați atunci când mergeți la cumpărături.

Cu ceasurile Galaxy cu Wear OS puteți plăti prin Google Wallet în 60 de țări

Dacă nu ați folosit niciodată Google Wallet pe Wear OS, mai întâi trebuie să vă asigurați că aveți aplicația Google Wallet instalată pe smartphone-ul Android. Acum, odată ce acest lucru este finalizat, ar trebui să vedeți aplicația Google Wallet pe ceasul inteligent Wear OS. De acum, veți primi asistență pentru această funcție pe dispozitivele Wear OS 2 și Wear OS 3, potrivit XDA-Developers. După ce ați confirmat că aplicația este pe ceasul inteligent, asigurați-vă că adăugați un card de credit.

Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic, Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro au toate sistemul de operare Wear OS. Deci puteți plăti cu aceste ceasuri cu portofelul Google în mult mai multe țări decât până acum.

Wear OS este o versiune a sistemului de operare Android, concepută pentru ceasuri inteligente și alte dispozitive purtabile. Platforma a fost anunțată în martie 2014. Samsung Gear Live (2014) a fost primul smartwatch Samsung cu Wear OS.

Pentru a utiliza Google Pay pe ceasul dvs. Samsung Watch cu Wear OS, asigurați-vă mai întâi că aplicația Google Wallet este instalată pe ceas. Dacă nu este deja instalată, o puteți descărca din Google Play. Google Wallet este disponibil pe ceasurile Wear OS 2 când sunt asociate cu un telefon Android sau iOS și pe ceasurile Wear OS 3 când sunt asociate cu un telefon Android.

După ce ați adăugat un card, puteți deschide Google Wallet pe dispozitiv pentru a face o achiziție. Puteți adăuga un card de credit sau de debit, doar asigurați-vă că atunci când finalizați tranzacția din magazin, să o procesați ca tranzacție de credit. Este un proces simplu și convenabil când nu aveți telefonul la îndemână. Din nou, dacă doriți să încercați acest lucru, asigurați-vă că descărcați aplicația, configurați un card și sunteți gata.