Gorilla Glass Victus 2 va debuta pe seria Galaxy S23

198
Gorilla Glass Victus 2
Sursa foto: via androidheadlines.com

După cum știți cei mai mulți dintre voi, Samsung își va anunța noile telefoane emblematice pe 1 februarie. Compania va lansa pe Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra în timpul evenimentului. Compania americană Corning a confirmat că seria Galaxy S23 va fi prima care va folosi sticla Gorilla Glass Victus 2. Această sticlă de protecție a afișajului a fost anunțată de Corning la sfârșitul lunii noiembrie.

Toate cele trei telefoane din seria Galaxy S23 vor folosi Gorilla Glass Victus 2. Noua sticlă oferă performanțe îmbunătățite la cădere pe suprafețele dure. Corning a enumerat betonul ca exemplu. De asemenea, păstrează rezistența la zgârieturi a sticlei Gorilla Glass Victus+, aflată și ea pe mai multe telefoane emblematice Samsung cum ar fi Samsung Galaxy S22 Ultra.

Seria Galaxy S23 cu Gorilla Glass Victius 2

„Suntem mândri să continuăm parteneriatul nostru lung cu Samsung. Ultimele noastre inovații joacă un rol vital în cele mai noi smartphone-uri Samsung Galaxy”. A declarat David Velasquez, Vicepreședinte și Director General al companiei Corning, potrivit AndroidHeadlines.

Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și CEO al Mobile eXperience Business, Samsung Electronics, a confirmat, de asemenea, vestea. „Următoarea noastră generație de smartphone-uri emblematice Galaxy sunt primele dispozitive care utilizează sticla Corning Gorilla Glass Victus 2. Noile telefoane vor oferi atât o rezistență mai bună, cât și o durabilitate sporită”. A spus Stephanie Choi fără a oferi alte detalii.

Underwriters Laboratories (UL) a fost fondată în 1894 de William Henry Merrill Jr. absolvent MIT. Are sediul în Northbrook, Illinois, SUA. Are peste 14.000 de angajați și 73 de laboratoare în 125 de țări.

Gorilla Glass Victus 2 pune, de asemenea, accent pe mediu. Noua sticlă a companiei americane a obținut un certificat de mediu care atestă că este fabricată în medie cu 22% conținut reciclat preconsum. Acest lucru a fost validat de Underwriters Laboratories (UL).

În comunicatul său de presă, Corning a menționat, de asemenea, că Gorilla Glass a fost proiectat pentru peste 8 miliarde de dispozitive, de la peste 45 de mărci importante. Inutil să spunem că pentru a ajunge pe atâtea dispozitive va dura ceva timp. Acum aproape fiecare producător important folosește pentru telefoanele sale, diferite versiuni ale sticlei Corning Gorilla Glass.

Gorilla Glass Victus 2 este, evident, cea mai recentă iterație anunțată de Corning. Vom vedea noua sticlă de protecție în multe smartphone-uri anul acesta, desigur în mare parte dispozitive de vârf. Cu toate acestea, Samsung va fi cel care o va folosi primul și vom vedea acest lucru pe 1 februarie.