Harman este pe primul loc pe piața difuzoarelor în ultimii 4 ani

920

Harman International este o filială a Samsung Electronics din Coreea de Sud. Compania americană a fost cumpărată de gigantul tech sud-coreean în anul 2017 pentru suma de 8 miliarde de dolari. Această achiziție a oferit acces companiei Samsung la afacerile din domeniul auto ale lui Harman precum și la mărcile sale audio premium, care includ Bang & Olufsen, JBL, Mark Levinson, Infinity și multe altele.

Filiala Samsung și-a menținut poziția de top pe piața mondială a difuzoarelor wireless în ultimii patru ani consecutivi, a anunțat Samsung. Potrivit datelor furnizate de FutureSource, marca premium Harman, JBL și Harman Kardon, a avut anul trecut 35,7% din piața mondială, păstrând poziția de lider de piață din 2015.

Harman s-a concentrat în ultimul timp pe sisteme de infotainment pentru automobile

Compania americană a fost achiziționată de Samsung în 2016, cu scopul de a aplica tehnologia sa audio produselor mobile. În același timp Harman a dezvoltat tehnologiile sale audio în colaborare cu Samsung, pentru o gamă variată de produse. Printre cele aflate în prim plan se află dezvoltarea viitoarelor sisteme de infotainment pentru automobile.

Harman comercializează difuzoare care sunt renumite pentru rezistența la apă, portabilitate, conectivitate și durata de funcționare. Conform The Korea Herald, Samsung a crescut numărul punctele de vânzare ale companiei Harman în lume de la achiziția companiei.

Harman International Industries este o companie americană care activează în industria auto, audio, automatizări, servicii etc, cu sediul în Stamford, Connecticut, SUA. Compania a fost fondată în 1953 de inginerii Sidney Harman și Bernard Kardon. Colaborarea lor a dus la crearea unei industrii audio de înaltă fidelitate. Cei doi ingineri sunt în Consumer Electronics Hall of Fame.

Recent Samsung a anunțat lansarea a două bare de sunet din seria Q. Acestea sunt rodul colaborării dintre Samsung Audio Lab și Harman Kardon. Barele de sunet dispun de tehnologia Samsung Acoustic Beam și de noua caracteristică Adaptive Sound. Noile bare de sunet HW-Q70R și HW-Q60R sunt dotate cu Bluetooth, tehnologie Dolby Atmos și DTS: X cu sunet surround de 360°.

Compania Harman va continua să își mențină reputația globală în lume și pe piața din Coreea de Sud„. A declarat un oficial al companiei Samsung.