Seria Galaxy S22 și Galaxy Buds 2 vor avea huse ecologice Starbucks

281
Seria Galaxy S22 si Galaxy Buds 2 vor avea de huse ecologice Starbucks
Sursa foto: sammobile.com

Samsung a colaborat cu diverse mărci în trecut pentru a aduce ediții speciale ale smartphone-urilor, ceasurilor inteligente și căștilor wireless. În cea mai recentă mișcare de a atrage consumatorii, compania Samsung colaborează cu Starbucks. Gigantul american din domeniul cafenelelor, Starbucks, a încheiat un parteneriat cu Samsung pentru a lansa o nouă gamă de huse pentru smartphone-urile și căștile TWS.

Samsung a dezvăluit huse Starbucks speciale, ecologice, pentru Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy S22 Ultra și Samsung Galaxy Buds 2. Aproape toate husele sunt fabricate din silicon și prezintă faimoasa siglă a companiei americane în verde și alb. Toate carcasele sunt fie albe, fie în nuanțe de verde, potrivit colegilor noștri de la SamMobile.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Huse ecologice Starbucks pentru Galaxy Buds 2 și seria Galaxy S22

Colecția de huse Samsung și Starbucks include două huse pentru Galaxy S22 Ultra, câte una pentru Galaxy S22+ și Galaxy S22 și două pentru căștile wireless Galaxy Buds 2. Husele Galaxy S22 Ultra se bazează pe husa oficială din silicon cu curea de la Samsung și sunt disponibile în două opțiuni de culoare/design. Este vorba despre o husă verde deschis cu o insignă Starbucks pe o curea în dungi; și o husă verde închis cu o chitanță Starbucks imprimată pe o curea albă.

Husa pentru Samsung Galaxy S22+ este de culoare verde închis și prezintă sigla Starbucks cu sloganul „Numără stelele din Galaxy”. Între timp, husa pentru Galaxy S22 vine într-o nuanță de verde puțin mai deschisă, cu sigla Starbucks.

Starbucks Corporation este o companie americană fondată în 30 martie 1971. Este cel mai mare lanț de cafenele din lume. În decembrie 2021, compania avea 33.833 de magazine în 80 de țări, dintre care 15.444 erau situate în SUA.

După cum se vede în fotografii, una dintre cele două huse pentru Galaxy Buds 2 arată aproape ca o husă standard, finisată în verde închis, cu sigla companiei americane pe capac. Cealaltă este puțin mai unică și este modelată sub forma unei căni de cafea Starbucks cu o imagine a celebrului latte art pe capac. Aceste huse sunt compatibile cu Galaxy Buds Pro, Galaxy Buds 2 și Galaxy Buds Live.

Husele unice cu marca Starbucks au fost puse în vânzare în Coreea de Sud de ieri 28 iunie. Nolie huse ecologice sunt disponibile prin intermediul magazinului online Naver și prin aplicația Starbucks. Omentan nu se știe nimic despre lansarea lor în afara țării de origine a Samsung.