Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition lansat în Coreea de Sud

347
Samsung Galaxy Buds 2 Pokémon Edition lansat in Coreea de Sud
Sursa Foto: xda-developers.com

Luna trecută, Samsung a lansat un smartphone-ul Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition. Această ediție s-a vândut literalmente în câteva minute pe piața de origine a Samsung din Coreea de Sud. După lansarea Galaxy Z Flip 3, cu tematică Pokemon, Samsung profită din nou de Pokemon. De data aceasta Samsung are în vedere pe Galaxy Buds 2. Acum căștile wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition au deja o pagină oficială cu o mulțime de imagini.

Setul Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition va veni cu Galaxy Buds 2, o carcasă Pokeball și un autocolant Pokemon. Carcasa Pokeball va găzdui o carcasă standard Galaxy Buds 2, blocând-o la loc odată atașată. După ce este securizată în interior, utilizatorii vor putea deschide carcasa Pokeball prin apăsarea unui buton. Carcasa poate fi echipată cu o curea tip buclă. Cumpărătorii coreeni pot alege între oricare dintre cele 5 culori pe care Buds 2 este disponibil în prezent. Este vorba de în onix, măsline, alb, lavandă și grafit. Carcasa Pokeball se poate potrivi și cu Galaxy Buds Pro sau Galaxy Buds Live.

Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition

Pe lângă Pokeball, setul wireless Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Editionva veni și cu un autocolant. Nu veți primi setul cu autocolantul gata pus așa cum se vede în imaginea promoțională. În schimb, veți primi un autocolant inserat la întâmplare în cutie când cumpărați această ediție specială. Există zece autocolante comune cu personaje precum Pikachu, Squirtle, Jigglypuff și multe altele. Dacă ai noroc, vei pune mâna pe un autocolant rar din grămadă, holograma Mewtwo. Pachetul va include, de asemenea, unul dintre cele unsprezece autocolante limitate. Autocolantele disponibile sunt: ​​Pikachu; Bulbasaur; Charmander; Squirtle; Jigglypuff; Ditto; Dragonite; Lapras; Eevee; Gengar; și Mew.

„In God We Trust – În Dumnezeu avem încredere” este motto-ul oficial al SUA. Potrivit unui sondaj din 2003 realizat de USA Today, CNN și Gallup, 90% dintre americani susțin inscripția „In God We Trust” de pe monedele americane.

Ediția specială este în prezent listată pe site-ul Samsung Korea, nu este încă disponibilă pentru precomandă sau cumpărare. Deși prețul nu este disponibil momentan pe site, XDA-Developers afirmă că pachetul va costa 134.000 KRW (won coreean) sau ~105 de dolari. Deși nu este un preț rău, dacă colaborările anterioare cu Samsung și Pokemon sunt un indiciu, acesta va fi un produs limitat care se va epuiza destul de repede.

Din păcate, nu se știe când Samsung Galaxy Buds 2 Pokemon Edition va deveni disponibil pentru cumpărare. Dar, la fel ca Samsung Galaxy Z Flip 3 Pokemon Edition, noile căști sunt programate să fie lansate exclusiv în Coreea de Sud. Nu există momentan informații dacă va fi disponibil în alte regiuni.