Huse Samsung în culori gradient pentru Galaxy J4+, J6+ și Galaxy A7

2063

Am scris în urmă cu peste o lună pe iLoveSamsung că Samsung ar putea lansa culori gradient pentru unele dispozitive. Acum, conform SamMobile, gigantul tech vrea să lanseze și huse în culori gradiente pentru telefoanele sale smartphone. Husele vor permite astfel utilizatorilor care cumpără telefoane în astfel de culori să opteze și pentru o husă de aceeași culoare.

Imaginile acestor coperți de protecție au apărut acum online. Se pare că Samsung va lansa mai întâi huse de protecție gradient pentru Galaxy J4+, Galaxy J6+ și Galaxy A7. Samsung le-ar putea numi „Coperți gradient”. Cu toate acestea, numele care va fi pus acestor huse are o mică importanță. Ideea este aceea de a adăuga un efect de culoare acestor huse și de a aduce ceva inedit pe piață.

Huse gradient pentru Galaxy J4+, J6+ și Galaxy A7 „Designed by Samsung”

Imaginile acestor noi huse arată că nuanța de culoare va trece de la un ton mai ușor la un ton mai întunecat. Aceasta este așteptarea de la astfel de nuanțe. Husele pentru dispozitivele Galaxy J par să aibă un model asemănător grilei, iar culoarea se estompează treptat. Cele pentru Galaxy A7 au un model de diamant și efectul de gradient. Există pe fiecare model de husă scris „Designed by Samsung”, imprimat în partea de jos spate.

Finisajul huselor este posibil să nu fie la fel de impresionant ca de exemplu pe Galaxy A9. Acesta este primul smartphone Samsung în culori gradient, și Galaxy A6S va veni în curând în astfel de culori. Există un proces de fabricație mai complicat implicat în obținerea acestui efect asupra suprafețelor metalice ale dispozitivului. Designerul produsului, a afirmat că noile culori gradient sunt una dintre tendințele de design ale companiei tech pentru viitoarele smartphone-uri.

Motorola a fost lider de piață în domeniul telefoanelor mobile între 1983 și 1998. Nokia a fost lider de piață din 1998 până în 2012. Din primul trimestru al anului 2012, Samsung a depășit Nokia și a devenit liderul de piață în vânzările de telefoane mobile. Samsung și-a păstrat poziția de lider mondial până în prezent.

Nu există încă nicio confirmare privind momentul în care aceste noi huse gradient vor fi disponibile pentru cumpărare. Fotografiile au apărut deja în mediul online, astfel încât poate fi doar o chestiune de timp până când Samsung să le vândă. Nu știm nimic nici despre prețuri încă, dar ne așteptăm ca acestea să coste aproximativ la fel ca o husă oficială de la Samsung.