Iată în ce culori va fi disponibil Samsung Galaxy Z Flip 5!

327
culori Samsung Galaxy Z Flip 5
Sursa foto: via phonearena.com

Galaxy Z Flip 5 este următorul telefon pliabil cu clapetă al companiei Samsung. Momentan neanunțat, ar trebui să apară probabil în august, sau judecând după ultimele zvonuri, ar putea veni chiar mai devreme, în iulie. În ciuda faptului că acest telefon este departe de a fi oficial, scurgerile și zvonurile au început deja să picteze imaginea la ceea ce ne putem aștepta.

Samsung are ochiul format pentru design, iar acesta nu este un secret pentru nimeni. De ani de zile, compania sud-coreeană acordă o atenție deosebită aspectului dispozitivelor sale, emblematice sau accesibile. Un aspect important al aspectului unui smartphone este culoarea acestuia, desigur. În acest articol, vă vom împărtăși, via PhoneArena, ceea ce știm până acum și la ce vă puteți aștepta de la culorile lui Galaxy Z Flip 5.

În ce culori va fi disponibil Galaxy Z Flip 5?

Până acum, având în vedere faptul că telefonul este încă neanunțat, am auzit scurgeri și zvonuri despre patru variante posibile de culoare ale lui Z Flip 5. Reputatul Ross Young, destul de precis cu predicțiile de culoare anterioare, vorbește despre patru culori disponibile pentru Flip. Este vorba despre bej, gri, verde deschis și roz deschis. Desigur, denumirile oficiale ale culorilor pot fi diferite. Până acum, nu am avut scurgeri de randări în care să vedem explicit culorile lui Samsung Galaxy Z Flip 5.

  • Bej – Beige
  • Gri – Grey
  • Roz deschis – Light pink
  • Verde deschis – Light green

Predecesorul lui Galaxy Z Flip 5, Samsung Galaxy Z Flip 4, are o culoare oarecum similară – auriu roz. De fapt, în anumite condiții de iluminare, opțiunea de aur roz a lui Flip 4 arată destul de mult ca bej. Cel mai probabil va fi un finisaj mat, dar nu știm încă despre asta. În primul rând, clapeta pliabilă va arăta grozav în această opțiune de culoare, arătând ca o bijuterie.

Lanțul de bijuterii Chow Tai Fook din Hong Kong a cumpărat diamantul „Steaua roz”, cea mai scumpă piatră prețioasă din lume. A fost cumpărat la o licitație cu 71,2 milioane USD. Pink Star provine din Africa de Sud și are 59,60 carate.

Galaxy Z Flip 5 în Gray va arăta cel mai probabil ca Graphite pe Galaxy Z Flip 4. Ne așteptăm la o nuanță gri închis care aproape să arate ca negru în medii mai întunecate și probabil că va arăta mai mult ca gri în lumina directă a soarelui. Este o opțiune de culoare pentru un aspect mai business, un clasic pentru cei care nu doresc nimic de-a face cu culorile strălucitoare sau îndrăznețe ale telefoanelor. Flip-ul 5 în culoarea gri (probabil mat) nu va arăta deloc plictisitor.

Light pink și Light Green pentru viitorul pliabil cu clapetă

Light pink sau roz deschis este o culoare pentru cei care caută o senzație proaspătă și tinerească. Samsung are o istorie lungă cu nuanțe roz/violet și există multe variante în care nuanța poate arăta. Anul trecut, Samsung a optat pentru o culoare Bora Purple pentru Z Flip 4. Aceasta este mai mult pe partea violetă decât pe cea roz. Flip 3 a fost disponibil într-o culoare Lavanda – o altă nuanță roz/violet. Nu știm momentan cum va arăta exact această culoare. Cu toate acestea, imaginați-vă ceva în conformitate cu exemplele de mai sus, o diferență drastică în nuanța roz este puțin probabilă.

Galaxy Z Flip 5 în verde deschis pare cea mai misterioasă opțiune de culoare. Avem Galaxy S23 Ultra verde, dar aceasta nu poate fi numită chiar Verde deschis. Este un verde mai închis și mai profund. Z Flip 4 nu avea o opțiune verde, iar Z Fold 4 a venit într-o variantă de culoare Graygreen care este mult prea închisă pentru a fi considerată similară cu un posibil verde deschis Flip 5.

Deci, suntem oarecum în ceață în ceea ce privește Flip 5 în Light Green. Galaxy A54 are o opțiune Awesome Lime, dar aceasta este prea vibrantă și puțin probabil ca Samsung să o folosească pe acest telefon pliabil. Deși nu știm exact nuanțele culorilor Z Flip 5, după cum puteți vedea, nu este nimic ieșit din comun la ele în acest moment. Toate culorile sunt destul de normale pentru Samsung deși, vor arăta pur și simplu superbe și premium, ca întotdeauna.

Cel mai probabil vor exista și câteva culori exclusive pe Samsung.com, poate chiar și o ediție Bespoke. Una peste alta, suntem siguri că Samsung Galaxy Z Flip 5 va arăta minunat în acele culori și va fi atrăgător indiferent de situație.