Imagini cu Galaxy S10+ care confirmă senzorul de amprentă in-display

1309
Chiar atunci când am crezut că am văzut destul de multe fotografii cu Galaxy S10 și Galaxy S10+, au mai apărut altele. Am publicat recent imagini cu Galaxy S10E iar acum au apărut altele cu frații săi mai mari. Nu ne surprind cu adevărat aceste imagini dar acestea nu arată un lucru despre care au fost multe zvonuri. Astfel de scurgeri de fotografii sunt normale în această perioadă când ne aflăm foarte aproape de lansarea oficială. Mai multe smartphone-uri sunt trimise la diverși colaboratori sau producători de accesorii. Acest lucru duce la posibilitatea ca tot mai multe fotografii să apară online. Suntem convinși că vom vedea tot mai multe imagini cu seria S10 în zilele următoare.
Senzorul de amprentă digitală in-display confirmat de imaginile cu Galaxy S10+
Aceste ultime imagini live cu Galaxy S10 și Galaxy S10+ provin din Arabia Saudită, potrivit SamMobile. Este un loc de unde probabilitatea să apară scurgeri de tech este foarte mică. Totuși imaginile provenite din zona golfului ne arătă că unitățile sunt acum în pregătire pentru lansarea viitoare. Este greu de spus locul de unde au fost luate imaginile. Putem presupune că au fost făcute de un muncitor entuziast la o agenție locală de publicitate sau poate chiar în birourile Samsung. Ceea ce vedem aici este confirmarea clară a modului în care arată telefoanele Galaxy S10 și Galaxy S10+. Ambele telefoane vor avea o cameră triplă în spate și un design mai rezistent. Dacă privim cu atenție la prima fotografie vedem locul unde va trebui să plasați degetul pentru citirea amprentei digitale de către senzorul aflat în display.

Arabia Saudită, oficial denumită Regatul Arabiei Saudite, este cea mai mare țară din Peninsula Arabă și cea mai mare țară arabă din Asia de Vest. În capitala Arabiei Saudite, Riad, se vând peste 100 de cămile zilnic! 95% din teritoriul ţării este deşert sau semi-deşertic. Doar 1,45% din teren este arabil. Femeilor nu li se permite să conducă o maşină în Arabia Saudită.

Acest lucru confirmă zvonurile nesfârșite că viitoarele smartphone-uri Galaxy S10 și S10+ vor fi dotate cu un senzor de amprentă in-display. Acestea vor fi primele telefoane de la Samsung care vor veni cu această caracteristică biometrică. Cele două au un senzor ultrasonic, cel mai performant aflat la ora actuală pe piață. Aproape sigur o să regăsim acest senzor și pe viitorul Galaxy Note 10.
Încărcare inversă PowerShare la seria Galaxy S10
O altă imagine pe care am publicat-o recent ne arată caracteristica de încărcare inversă PowerShare, cum încărca wireless noul set de căști Galaxy Buds. Nu știm cu ce ne va mai surprinde Samsung când va lansa pe 20 februarie seria Galaxy S10. Dar este posibil ca gigantul tech să ne mai rezerve și alte surprize. Samsung Galaxy S10E, Galaxy S10 și Galaxy S10+ vor fi prezentate în San Francisco. Este de așteptat ca Samsung să deschidă precomenzi în ziua următoare, înainte de lansarea la vânzare pe 8 martie.