Primele imagini cu Galaxy SmartTag 2, posibilă lansare luna viitoare

183
Samsung Galaxy Smart Tag 2
Sursa foto: via gizmochina.com

Ne așteptam ca Samsung Galaxy SmartTag 2 să fie lansat la evenimentul Galaxy Unpacked de luna trecută. Nu s-a întâmplat acest lucru. Totuși, Galaxy SmartTag 2 este foarte aproape de lansare, a vizitat recent mai multe organisme de reglementare precum Bluetooth SIG, FCC și NBTC din Thailanda. Cu alte cuvinte este aprobat, certificat și mai trebuie parfumat și pus în cutie de Samsung. Se pare că va fi lansat în septembrie.

Deși nu se știe încă o dată exactă de lansare, retailerul britanic MobileFun a oferit unele informații despre acest breloc. Un alt semn că poate fi lansat în orice moment. Retailerul MobileFun din Marea Britanie a publicat și fotografii cu dispozitivul Samsung în două opțiuni de culoare elegante, alb și negru. Aceste variante de culoare au fost listate cu numerele de piese ale producătorului EI-T5600BBEGEU și EI-T5600BWEGEU. EIT5600 este numărul de model al produsului.

Aceste imagini sunt în ton cu informațiile anterioare, confirmând că dispozitivul a suferit o reproiectare completă în comparație cu predecesorul său. Nu este clar dacă Samsung va adăuga mai târziu opțiuni colorate pentru tracker. Modelul de prima generație, care a venit în două versiuni de culoare, a fost disponibil mai târziu și în câteva nuanțe mai strălucitoare, inclusiv Mint (verde-mentă) și Pink (roz).

Sursă foto: Luxcaseireland

Galaxy SmartTag 2 cu suport ultra-wideband (UWB)

Samsung a făcut un pas mare înainte prin integrarea implicită a suportului ultra-wideband (UWB) în Galaxy SmartTag 2. Această tehnologie va îmbunătăți acuratețea locației și ar permite o integrare perfectă cu rețeaua Android Find My Device, oferind o bază mai largă de utilizatori. Spre deosebire de predecesorul său, Galaxy SmartTag+, noul dispozitiv va avea atât conectivitate Bluetooth, cât și UWB.

MobileFun listează prețurile de precomandă pentru unitățile individuale SmartTag 2 la 42,99 GBP (~54$ / 50€). Cu toate acestea, este posibil ca nu acestea să fie prețurile pentru SUA și Europa. De exemplu, Samsung SmartTag original a fost lasat în SUA la un preț de 29,99$.

MobileFun este cel mai mare distribuitor online de accesorii mobile din UK. A fost fondat în anul 2000 și are sediul în Birmingham, UK. Are angajați, birouri și site-uri web dedicate în întreaga lume, inclusiv Franța, Spania și Australia.

Potrivit GizmoChina, ceea ce diferențiază Galaxy SmartTag 2 este potențialul său de a revoluționa urmărirea articolelor personale. Utilizând aplicația Samsung SmartThings Find, utilizatorii pot atașa dispozitivul la bunuri și pot monitoriza unde se află în timp real. Forma reproiectată a dispozitivului nu numai că îi îmbunătățește utilitatea, dar ar putea deschide calea producătorilor terți de accesorii pentru a explora atașamente și îmbunătățiri creative.

Se așteaptă ca trackerul să aibă capacitatea de a crea perimetre virtuale. Utilizatorii pot desemna zone sigure, primind notificări pe dispozitivele lor mobile ori de câte ori Galaxy SmartTag 2 se aventurează dincolo de aceste limite. Această funcționalitate adaugă un nivel suplimentar de securitate pentru utilizatorii care doresc să-și păstreze obiectele de valoare într-o anumită zonă.

Având în vedere că este posibilă o lansare în perioada următoare, aceasta s-ar putea să coincidă cu alte lansări Samsung, cum ar fi Galaxy Tab S9 FE, Galaxy S23 FE sau Galaxy Buds 3.