SmartThings Find se extinde rapid, are peste 300 de milioane de noduri

225
Samsung SmartThings Find
Sursa foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat că SmartThings Find sa extins pentru a include 300 de milioane de „noduri de căutare”, dispozitive înregistrate și înscrise, care pot ajuta alți utilizatori Samsung Galaxy să-și găsească dispozitivele. Acest lucru demonstrează o expansiune rapidă și constantă pentru Samsung SmartThings Find. Servciul a înregistrat încă 100 de milioane de noduri din iulie 2022. Astfel a atins o creștere de 1,5 ori în doar 10 luni. De asemenea, înseamnă o creștere a eficacității serviciului de localizare a dispozitivului, deoarece fiecare dispozitiv înscris are capacitatea de a ajuta la localizarea altuia. Cu cât este mai mare numărul de dispozitive, cu atât SmartThings Find devine mai puternic pentru utilizatori.

Suntem încântați să asistăm la această creștere rapidă în SmartThings Find. Ecosistemul nostru de dispozitive conectate oferă multe posibilități noi și beneficii semnificative”. A declarat Jaeyeon Jung, Vicepreședinte Executiv Corporativ și Șef al SmartThings la Samsung Electronics, potrivit SamsungNewsroom. „SmartThings Find încorporează funcții de securitate și confidențialitate îmbunătățite pentru a proteja datele utilizatorilor. De asemenea, lucrăm cu mai multe companii pentru a sprijini specificațiile și standardele care sporesc și mai mult securitatea.”

SmartThings Find poate localiza rapid mai multe tipuri de dispozitive Samsung Galaxy, inclusiv smartphone-uri, tablete, ceasuri și căști. De asemenea, poate localiza dispozitivele Galaxy SmartTag sau SmartTag+, care se atașează la articole precum chei sau bagaje. SmartTag și SmartTag+ sunt disponibile pentru toate dispozitivele Galaxy care rulează Android 8 sau o versiune ulterioară. Funcția de căutare AR din SmartTag+ este disponibilă pe dispozitivele echipate cu UWB, inclusiv Galaxy S23+ și S23 Ultra, Galaxy S22+ și S22 Ultra, S21+ și S21 Ultra și Samsung Galaxy Note 20 Ultra. Funcția este disponibilă și pe Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold3 și Samsung Galaxy Z Fold 4.

SmartThings Find – liniște sufletească prin confort și securitate

Pe măsură ce Samsung SmartThings Find continuă să beneficieze un număr tot mai mare de utilizatori, securitatea și confidențialitatea rămân priorități de top pentru Samsung. Pentru a se asigura că informațiile sensibile sunt protejate, SmartThings Find criptează datele utilizatorilor și implementează o protecție suplimentară prin Samsung Knox, platforma de securitate de nivel de apărare pe dispozitivele Samsung Galaxy. Datele de locație ale unui dispozitiv sunt partajate doar altor persoane cu permisiunea utilizatorului. Mai mult, ID-ul dispozitivului fiecărui utilizator se schimbă la fiecare 15 minute și este stocat anonim.

ID este abrevierea pentru identificare. Multe servicii necesită un nume de utilizator și o parolă valide înainte ca sistemul să poată fi accesat. Dacă sunt introduse numele de utilizator și parolasunt corecte, sunteți identificat și vă puteți autentifica.

Cu funcția „Căutați etichete necunoscute în apropierea dvs.”, utilizatorii Android și iOS pot determina cu ușurință dacă etichetele necunoscute sunt în apropierea lor manual. Această caracteristică poate oferi un indicator care arată puterea semnalului etichetei. În acest fel utilizatorii pot să știe cât de aproape este eticheta necunoscută de locația lor curentă. Dacă este necesar, utilizatorii pot desemna anumite etichete drept „sigure” dacă sunt identificate.

Pentru utilizatorii Galaxy, SmartThings Find poate oferi, de asemenea, securitate prin funcția „Alerte etichete necunoscute”. Această caracteristică alertează utilizatorii cu privire la orice urmărire neautorizată, trimițându-le o notificare dacă SmartThings Find detectează o etichetă inteligentă necunoscută care îi urmărește. Acest lucru ajută la protejarea utilizatorilor și la prevenirea abuzului de servicii de urmărire a locației.

Pentru a activa funcția, utilizatorii ar trebui să găsească serviciul Find în fila „Viață” a aplicației SmartThings. În meniul de setări, utilizatorii pot activa și dezactiva funcția „Alerte de etichete necunoscute” sau pot căuta manual etichete necunoscute în apropierea lor.