Încărcătorul pentru Galaxy Z Flip 4 certificat de Anatel, va fi în cutie în Brazilia!

518
Incarcatorul de 25W pentru Galaxy Z Flip 4 certificat de Anatel
Sursa foto: thegoaspotlight.com

Samsung se pregătește să lanseze următorul său val de telefoane mobile pliabile. Între timp, așteptatul Galaxy Z Flip 4 a făcut o scurtă vizită și în Brazilia și a fost aprobat de Anatel zilele trecute. Odată cu certificarea, smartphone-ul cu ecran flexibil poate fi acum vândut oficial în această țară.

Aprobarea este pentru modelul de telefon mobil SM-F721B. Codul apare și în documentația de la NBTC, agenția echivalentă din Thailanda pentru Anatel, unde este menționat numele Galaxy Z Flip 4, potrivit Thegoaspotlight. Agenția asiatică a certificat pe Z Fold 4 cu de model SM-F936B/DS. Știm acum că cele două telefoane pliabile vor fi lansate de Samsung pe 10 august în cadrul unui eveniment Galaxy Unpacked.

Fișierele Anatel oferă și alte detalii despre viitorul smartphone pliabil. Știm că Galaxy Z Flip 4 va fi produs în unitățile de producție situate în Campinas (Sania), Manaus (Brazilia), Vietnam și Coreea. În ceea ce privește conectivitatea, certificatul de conformitate tehnica emis de ANATEL menționează Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac/ax; 5G; NFC; și Wireless PowerShare.

Galaxy Z Flip 4 cu încărcător inclus în cutie în Brazilia

Documentul Anatel aduce și o surpriză: „produsul va fi comercializat” cu încărcătorul rapid EP-TA800B, de 25 wați. Știți deja că Samsung a încetat să mai ofere un încărcător în cutiile mai multor telefoane, în special celor mai scumpe. Cu toate acestea, Galaxy Z Flip 4 va avea un încărcător în cutie în Brazilia! La fel a fost cazul cu Samsung Galaxy A53. Peste tot în lume Samsung a livrat pe Galaxy A53 fără ștecherul de încărcare în cutie, numai Brazilia a făcut excepție. Povestea se repetă acum cu Flip 4.

În certificarea Anatel se menționează și bateriile. Certificatul indică faptul că telefonul va avea componente bateriile cu numărul de model EB-BF723ABY și EB-BF724ABY. Anatel, în schimb, nu a pus încă la dispoziție documentele pentru cele două două baterii care se află în interiorul Flip-ului cu numărul 4.

Anatel – Agencia Nacional de Telecomunicacoes din Brazilia, monitorizează indicatorii de performanță ai furnizorilor de telefonie fixă și mobilă din Brazilia. A fost înființată în 1997 și este o agenție specială independentă din punct de vedere politic, administrativ și financiar.

Galaxy Z Flip 4 face parte din noua generație de telefoane pliabile Samsung, alături de Galaxy Z Fold 4. Este de așteptat ca telefonul să mențină aceeași estetică ca generațiile anterioare. Aceasta înseamnă că noul Flip va avea în mare același design ca Galaxy Z Flip 3. Conform informațiilor de până acum, Samsung va păstra și camera duală de 12 megapixeli. Interiorul va fi probabil la fel. Aceasta înseamnă că ecranul interior va avea margini subțiri și un mic orificiu pentru camera frontală.

Galaxy Z Flip 4 va avea procesorul Snapdragon 8+ Gen 1 și un ecran AMOLED Full HD+ de 6,7 inch (17,02 cm) cu rata de reîmprospătare de 120Hz. Ecranul exterior este de așteptat să fie de 2,1 inch (5,33 centimetri).