Încărcătorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump

562
Incarcatorul Samsung EP-T4510 de 45W este destul de scump
Sursa Foto: letsgodigital.org

La începutul acestei luni, a devenit clar că un încărcător Samsung de 45W este în lucru. Ieri Samsung Netherlands a postat pe site un nou încărcător cu numărul de model Samsung EP-T4510. Adaptorul de alimentare va fi compatibil cu smartphone-urile Galaxy S22+ și Galaxy S22 Ultra, așteptate luna viitoare, precum și cu tabletele Galaxy Tab S8+ și Galaxy Tab S8 Ultra.

Datorită puterii maxime de încărcare de 45W, telefonul și tableta dvs. pot fi încărcate complet într-un timp relativ scurt. Adaptorul de alimentare este cu 30% mai compact, cu protecție împotriva supratensiunii și scurtcircuitului, potrivit LetsGoDigital. Deși nu se menționează deocamdată noile modele de smartphone și tablete pe site, adaptorul de alimentare Samsung EP-T4610 Super Fast Charging 2.0 de 45W este compatibil și cu Galaxy Note 10+, Galaxy Note 20 Ultra, Galaxy S20 Ultra și Galaxy Tab S7+ existente.

Încărcătorul de 45W este mai compact cu 30%

În mod ciudat, titlul paginii web este: „Adaptor de alimentare Galaxy Tab A8”, cu următoarea descriere: „Aveți nevoie de un încărcător pentru Samsung Galaxy Tab A8? Cu adaptorul puternic de alimentare de 45W, Galaxy Tab A8 se încarcă foarte repede!”. Lansată în decembrie 2021, Samsung Galaxy Tab A8 este o tabletă de buget care oferă suport pentru doar 15W de încărcare – făcând un încărcător de 45W să pară exagerat. Adaptorul de alimentare de 45W nu este încă disponibil, iar pe site-ul companiei nu este menționat niciun preț.

Specificațiile încărcătorului sunt listate pe pagina web Samsung Netherlands. Noul încărcător Samsung este cu 30% mai compact decât modelul anterior, EP-TA845. Dimensiunile sunt: ​​43,5 x 84,8 x 28 mm. Încărcătorul oferă, de asemenea, protecție împotriva pericolelor precum supratensiune, scurtcircuit și fluctuații de temperatură. Deocamdată, pe site există doar o versiune neagră, poate exista una albă. Încărcătorul de 45W vine cu un cablu lung de 1,8 m și o conexiune USB-C.

Valet Volonic 3 este cel mai scump încărcător wireless din lume. Acest pad de încărcare costă 250.000$. Valet 3 are un corp din aur de 18 karate, cântărește ~1,5 kg, iar suprafața este acoperită cu lână luxoasă de vicunia.

Deși Samsung nu a anunțat încă un preț sau o dată de lansare, noul adaptor de alimentare de 45W (EP-T4510) este deja oferit de site-ul olandez CentralPoint. Încărcătorul va fi disponibil de luni, 31 ianuarie 2022, la un preț de vânzare de 50,82€.

Samsung nu mai pune în cutia de vânzare încărcător pentru telefon

Nu se știe dacă acesta este și prețul de vânzare pe care îl va folosi compania. În orice caz, este o creștere considerabilă de preț față de modelul anterior. Încărcătorul de 45W cu numărul de tip EP-TA845 la sfârșitul lunii noiembrie 2021 pe site-ul Samsung costa 35 euro. Dacă Samsung folosește într-adevăr un preț de vânzare cu amănuntul sugerat de 50 EUR, aceasta înseamnă o creștere a prețului de 43%!

De la seria Galaxy S21, compania nu a furnizat încărcător cu dispozitivele de ultimă generație. Seria Galaxy S22 și seria Galaxy Tab S8 vor fi, de asemenea, livrate fără încărcător. Oferind încărcătorul ca accesoriu separat, trebuie să cheltuiți niște bani în plus, dar, conform Samsung, puteți să protejați mediul.

Cu toate acestea, prețurile dispozitivelor nu s-au ieftinit și, între timp, accesoriile lor devin din ce în ce mai scumpe. Cu 50€ pentru un încărcător și 50€ pentru o husă, prețul unui telefon va fi mai mare. Și, sunt necesare și încărcătorul și, mai ales husa dacă achiziționați un smartphone emblematic.

Samsung este de așteptat să anunțe oficial noi dispozitive Galaxy în februarie 2022. Producătorul sud-coreean va organiza un eveniment Galaxy Unpacked pentru a prezenta oficial noile dispozitive mobile.

SURSĂLetsGoDigital