Inelul inteligent Galaxy Ring s-ar putea numi… Samsung Curio

271
Samsung Curio
Sursa foto: via sammobile.com

La început inelul inteligent Samsung era perceput ca o curiozitate, pentru că din punct de vedere tehnic nu există. Cel puțin, nu încă, ca dispozitiv comercial. Până acum Galaxy Ring, așa se presupunea că va fi numit, a apărut în diverse cereri Samsung de marcă înregistrată. S-a presupus că va fi numit Galaxy Ring și chiar a apărut cu suport pentru diferite dispozitive Samsung într-o actualizare recentă beta a aplicației Samsung Health. Acum, mai primim un detaliu în acest amestec, inelul se va numi Samsung Curio.

Acum, gigantul high-tech coreean a înregistrat o nouă marcă comercială în Marea Britanie la Oficiul de Proprietate Intelectuală. Noul nume este Samsung Curio și este încadrat în „Clasa 9”. Această clasă de produse constă din inele inteligente și software pentru inele inteligente, computere portabile, dispozitive de comunicații electronice digitale portabile și multe altele.

Samsung Curio poate fi numele oficial al inelului inteligent Samsung

Samsung a depus recenta cerere de marcă înregistrată pe 22 august. Numele de marcă rezervat are porecla „Samsung Curio” și, așa cum este descris mai sus, clasificarea leagă numele cu dispozitive portabile, cum ar fi inele inteligente și software adecvat, potrivit SamMobile. În lumina acestor evenimente, Curio – prescurtare de la curiozitate sau un obiect rar, neobișnuit sau intrigant – ar putea fi numele inelului inteligent al Samsung, odată ce este gata să iasă pe piață. Sau poate nu.

Mai simplu spus, Samsung a rezervat nume de mărci comerciale pentru diverse dispozitive portabile pe care nu le-a lansat încă. La un moment dat, se credea că inelul inteligent evaziv se numește „Galaxy Ring”. S-ar putea argumenta că Galaxy Ring sună mult mai mult ca un produs Samsung comercial decât Curio. Poate se va numi în final Galaxy Ring Curio.

Tradiția inelului de logodnă a început în Roma Antică, când viitoarea mireasă purta un inel de aur pe al patrulea deget al mâinii stângi. Inelul cu safir și diamant al Prințesei Diana este considerat cel mai celebru din lume. Este estimat la 390.000 de lire sterline.

Nu este clar dacă inelul inteligent Samsung se va numi Galaxy Ring, Curio sau poate cu totul altceva. Samsung este cunoscut pentru nume de mărci comerciale care nu ajung întotdeauna să fie produse reale. În acest fel va trebui să așteptăm și să vedem cum evoluează lucrurile.

În acest moment, singurul element consistent al poveștii inelului este că Samsung ne reamintește în permanență de existența sa prin aplicații de marcă înregistrată. Nu știm cât de aproape este de lansare acest nou tip de produs purtabil, dar Samsung cochetează cu acest inel.

La ce este folosit un inel inteligent?

Smartphone-urile, ceasurile, aspiratoarele și chiar pantofii inteligenți sunt din ce în ce mai avansate datorită tehnologiei moderne. Aceste dispozitive pot face mult mai mult decât funcțiile lor de bază, deoarece sunt „inteligente”. De exemplu, un ceas obișnuit arată doar ora, dar un ceas inteligent vă poate arăta bătăile inimii, nivelul de oxigen din sânge, e-mailurile și multe altele. Acum, inelele inteligente sunt adăugate la această listă.

Inelul poate fi folosit pentru a controla dispozitivele inteligente de acasă (cumva), pentru a efectua plăți și pentru a accesa alte funcții. De asemenea, este posibil ca inelul să fie folosit pentru a urmări datele de fitness sau pentru a oferi notificări. Un inel are diverși senzori încorporați și poate colecta informații valoroase despre corp și sănătate, pe care le puteți verifica pe smartphone printr-o aplicație. Un inel este ușor și mult mai convenabil de purtat chiar și atunci când dormi.

Samsung nu a anunțat încă detalii oficiale despre Samsung Curio. În acest moment nu este clar când va fi lansat dispozitivul sau ce caracteristici va avea. Cu toate acestea, cererea de marcă este un semn bun că proiectul inelului Samsung Curio merge înainte și poate fi chiar în dezvoltare avansată. Este posibil să auzim mai multe despre Samsung Curio în viitorul apropiat.

Pe lângă inelul inteligent, Samsung lucrează și la o nouă cască XR. Însă, spre deosebire de Galaxy Ring / Samsung Curio, căștile XR au fost confirmate de Samsung și Google și, indiferent de cum se vor numi, vor concura cu Apple Vision Pro anul viitor.